2777
2789
عنوان

ویروس جدید و دوباره چین

| مشاهده متن کامل بحث + 5164 بازدید | 110 پست
خوداون واتسن هاباعث لختگی خون ومسبب ایست های قلبی ومغزیه ،ازچتدتادکترشنیدم

طب اسلامی چقدر میگفت باعث لخته شدن خون میشه 

همسر من به ندرت مریض میشد بعد واکسن کافیه یه نفر عطسه کنه ما راهی درمانگاه و سرم میشیم از دستش

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجااین خبرو خوندی چطورکسی خبرنداره فقط خودت میدونی

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
اره بابا از خیلی قبل حتی راجب سال ۲۰۲۵ که سال مشکلات تنفسی و ریوی هست راجبش فیلم ساختن

من الان دیدم که سایت های خارجی درباره اش نوشتن یکی از دوست هام دانشجو چین هست می‌گفت برای وارد شدن به چین ازشون آزمایش میخوان

کجااین خبرو خوندی چطورکسی خبرنداره فقط خودت میدونی

خبرش همه جا هست   تازگیا گذاشتن بیشتر کانال های خبری نهایت یکی دو روز پیش گذاشتن  کانالی که من دنبال میکنم چند ساعت پیش گذاشت خبرش رو   البته از حدودا یک ماه پیش کم و بیش می‌شنیدم ولی الان استرس گرفتم

ایست مغزی ؟😂😂😂😭😭😭

والا نمیدونم چقدر ربط داشت به واکسن خواهر جوون خودم وچند تا هم اتاقیش که بیمارستان بستری بودن یک ماه بعد واکست سکته مغزی کردن خداروشکر خواهر من بخیر گذشت ولی هم اتاقیهای بیمارستانش تو کما بودن

طب اسلامی چقدر میگفت باعث لخته شدن خون میشه همسر من به ندرت مریض میشد بعد واکسن کافیه یه نفر عطسه کن ...

هروقت آب و باد و خاک و آتش جایگزین جدول تناوبی شد، اون موقع طب علفی هم جایگزین پزشکی مدرن میشه!

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
خبرش همه جا هست تازگیا گذاشتن بیشتر کانال های خبری نهایت یکی دو روز پیش گذاشتن کانالی که من دنبال ...

هرکارم کنن دیگه نمیتونن مردمومثل قبل بکنن توخونه و هیچجادرنشن دیگه ترس مردم ریخته ولی اوایل کرونا نمیدونستن قضیه چی به چیه

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید