2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای چرا ااااا چراااااا الکی حرف میزنین گوش نده به اینا یعنی که چی مگه مسابقه اس زندگیهههه

آره گوش نده عین خر کتک بخور فقط تو خودت کتک خور خوبی داری همه نباید مثل تو حقارت بکشن که 

پزشک قانونی میگه باید مدرک داشته باشی مثلا دستت شکسته جاییت زخمه ک من نیستم

پس از خانواده ها کمک بگیر و زمانی که میاد بزنه توام دفاع کن و بزن

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

به نظر من که درمورد خانوادش چیزی بهش نگو چند وقت

هر چی هم اونا آتیش سوزوندن تو توی بازیشون نیفت

این جوری می فهمه تو باهاشون دشمن نیستی بعد کم کم راضیش کن از اونحا برید

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

تو  لباس   زیرش  فلفل  بریز

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آره گوش نده عین خر کتک بخور فقط تو خودت کتک خور خوبی داری همه نباید مثل تو حقارت بکشن که

مراقب حرفایی که از روی بی اطلاعیت میزنی باش 

مراقب باش که اگه چرتو و پرتات رو اون بنده خدا اثر بزاره به کارما بدهکار میشی 

دعوا بوده میفهمی طرف خودش گف شوهرشو عصبی کرده که زده 

چرا یه جوری میکنی انگار صبو و شب قراره الکی بزنتش