2777
2789
عنوان

لانگ دیستنسیا بیاید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 174 پست
چندسال دیگه میفهمی چی گفتم

ذاتا خودم سن زیادی ندارم و چون جفتمون طرز تفکر مشترک داشتیم و حرف همو خوب میفهمیدیم وارد رابطه شدیم

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه همین چیزا و آرامش اعصابم ب دوستام چیزی نمیگفتمیا اگه پیگیر میشدن و مسخره میکردن میخندیدم بهش ...

دقیقا منم خودم ادمی بودم که هیچ جوره وارد رابطه نمیشدم و به پسر جماعت رو نمیدادم با اینی که اوکی شدم با اکثر معیارام جفت و جور نبود ولی چون مهرش به دلم گذشته بود کاری نمیشد کرد ولی دوستام همچنان دارن میگن بهم🗿😂

دقیقا منم خودم ادمی بودم که هیچ جوره وارد رابطه نمیشدم و به پسر جماعت رو نمیدادم با اینی که اوکی شدم ...

وای خیلی رو مخن بعضیا😑

مهم اینه ب دل تو نشسته

زندگی توعه

تو قرار آرامش داشته باشی ن اونا

وای خیلی رو مخن بعضیا😑مهم اینه ب دل تو نشستهزندگی توعهتو قرار آرامش داشته باشی ن اونا

دقیقا

چون یه سال و چند ماه تفاوت سنی داریم و نسبتا کم محسوب میشه هر سری میرم تو جمع میگن از مزیت رابطه با آدم سن بالا بگو🗿

دوست دارم از گیساشون بگیرم سرشونو کنم تو چاه فاضلاب😂

دقیقاچون یه سال و چند ماه تفاوت سنی داریم و نسبتا کم محسوب میشه هر سری میرم تو جمع میگن از مزیت رابط ...

من سر این حرفا میگفتم کات کردم🥲

چون از طرفی چشمشون شور بود

هرچی تعریف میکردم از خوبی هامون فرداش دعوامون میشد کات میکردیم

من سر این حرفا میگفتم کات کردم🥲چون از طرفی چشمشون شور بودهرچی تعریف میکردم از خوبی هامون فرداش دعوا ...

مخصوصا اگه اکثرا تو جمع سینگل باشن بد تره

بعد ازین قضیه فهمیدم چقدر از دوستام الکی دارن حسودی میکنن

مخصوصا اگه اکثرا تو جمع سینگل باشن بد ترهبعد ازین قضیه فهمیدم چقدر از دوستام الکی دارن حسودی میکنن

پس اصلا نگو بهشون

بزار فک کنن رابطتون خوب نیست

منم دوستام خیلی حسادت میکردن کلی دروغ پشتش میگفتن(ی اکیپ بودیم قبلا)

پس اصلا نگو بهشونبزار فک کنن رابطتون خوب نیستمنم دوستام خیلی حسادت میکردن کلی دروغ پشتش میگفتن(ی اکی ...

خداروشکر سال دیگه کنکور میدم از هر چی دوست دور و نزدیک و اکیپه جدا میشم 

جالب اینجاست پسرا هم همچین حسادتیو نسبت بهم دارن دوستای پارتنرم میخواستن یه کاری کنن رابطه ی ما شکراب بشه چون اونا همشون یا سینگلن یا اکس کسی محسوب میشن و یه پارتنر  من این وسط تو رابطست🗿😂