2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال خونه برای مادر پدرم....عی خدا ی ماشینم ندادم راحت برم بیام

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

خواب 

استراحت

فیلم

بازم خواب

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

دارم میرم ببینم خبر مرگم کارت ملی میدن بهم کارت بانکیمو بگیرم بیپول ترین حالت ممکنم😂😂 بعد فردا بخوابم پس فردا برم روز مدر بخرم بعدش پسون فردا برم بدم بهش بعدش میخام بیایم داهات دیدن دایی هام و دو روز داهاتیم. بعدش بریم دباره شهر

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

امروز اومدم کارای بانکیم رو انجام بدم امشب برم به خواهر شوهرم سربزنیم،خیلی وقته نرفتیم براش مشکلی پیش اومده بریم ببینیمش،برگردیم فیلم ،فردا تا لنگ ظهر خواب،کوکتل پا خریدم تو خونه پدیکور انجام بدم و استراحت،امیدوارم کامل گفته باشم😂