2777
2789

دخترم توی سن دختر شما پنج تا کلمه هم نمی‌گفت بعد از دو و نیم یه دفعه ای شروع کرد! مگه زیر سه سال گفتار درمانی قبول میکنه؟! احمق‌ها واسه پول چیزی بهتون نگفتن اما نباید توی این سن میبردی استرس بهش وارد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خییییللللیییی باهاش حرف بزن 

مثلا بگو سیب میخوری 

بعد خودت جواب بده البته سوالی بله؟؟؟ که تکرار کنه 

تلویزیون گوشی تبلت اصصصلللاااااااا نده 

کتاب داستان  بخون همیشه براش 

مهد کودک عالیه  حتما ببرش

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه مدت گوشی و تلویزیون تعطیل.

باهاش زیاد حرف بزن.

حتی داری آشپزی میکنی بگو مامان داره ناهار میپزه اینکارو میکنه.

کم کم به حرف میاد.

جدیدا خیلی از بچه ها بعد از دوسالگی حرف میزنن همش تاثیر گوشیه

سلام عزیزم چقدر حرف میزنم درکش چقدره؟

درکش بهتر شده در حد بچه سه ساله ولی حرف زدنش در حد بچه یک سال و نیمه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
برای شمام اصلا زبون باز نمی کنه؟گوشی که خوراکشه ندم قیامت می.کنه

من تیوی رو کنسل کردم بهتر شد درکش رفت بالا البته گفتار و کار هم میبرمش

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین