2777
2789
عنوان

اتاق مطالعه ام بخاری نداره🙂

326 بازدید | 51 پست

خیلی اون اتاق سرده از همه اتاق ها سرد تره پرده داره ولی اصلا جوابگو نیست

مجبورم درس بخونم سه ماه دیگه کنکور دارم مجبورم درس بخونم خیلی سرفه میکنم چکار کنم گرم تر بشه سر ماخوردم سینوزیت هام و گلوم عفونت کرده دارو میخورم ولی چون جای سرد میشنم بی تاثیر هس🙂⁦🚶🏻‍♀️⁩

خلاصه ممنون میشم بگید چکار کنم اتاق گرم بشه اینم بگم بخاری نداریم بزارم اونجا

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنتا پتو بنداز روت انقد حال میده من عاشق اتاقای سردپ با پتوی زیاد و چایی زیاد

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بخاری برقی عزیزم

پول برق زیاد میاد بابام نداره ک بده🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

جاتو عوض کن .هیتر ندارین؟

جا نیس دیگه همین اتاقم انباری هست ک نشستم 

هیتر چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40