2777
2789
عنوان

اتاق مطالعه ام بخاری نداره🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 51 پست
اره روم نمیشه میترسم پس فردا کنایه ام بزنه بگه خونه بابات یه دونه بخاری هم نداشتی🙂⁦🚶🏻‍♀️بعدشم وظی ...

دقیقا همینه بهترین کار اینه نگی بخدا کنایه میزنه بهت

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

قیمت؟

تو دیوار از ۳۰۰ هست

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ متره ولی پره وسیله اس اندازه ۴ متر برام جا هس

بگردم الهی

کی عقد میکنین؟رابطت باهاش چجوریه؟نمیتونی بگی مثلا میخوای بری کلاسی چیزی ازش بخوای؟یا مثلا یبار بگی ب ...

تابستان بعد کنکور ازدواج میکنیم 

رسمی هست زیاد صمیمی نیستم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

تابستان بعد کنکور ازدواج میکنیم رسمی هست زیاد صمیمی نیستم

چجور ادمیه؟

کاشکی یکم بااش صمیمی شی واس اینچیزا

یا میتونی درحد همون سیصد هزینه کنی؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
چجور ادمیه؟کاشکی یکم بااش صمیمی شی واس اینچیزایا میتونی درحد همون سیصد هزینه کنی؟

یکم جدی هست و خشک رفتار می‌کنه 

نمی توانم 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

یکم جدی هست و خشک رفتار می‌کنه نمی توانم

خب پس ببین یکی از کاربرا گفت سطل اب جوش

بنظرم یمیز کوچولو ی چارپاچه پیدا کن سطلو بزار زیرش مثل کرسی پتو بکش گذم شی 

فقط اب ك دیگه ولرم شد سطلو بردار گرما نگیره بخودش 

حتی بعد ابنکه سرد شد هم تا یکم بعدش گرم بمونخ فککنم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))