2777
2789
عنوان

از خدا می‌خوام انتقاممو ازش بگیره

198 بازدید | 17 پست

حتی نمیتونم به زبون بیارم که این بلا سرش بیاد. بعضیا نمیدونم دلشون از چیه من نمیتونم بگم خدایا تو زندگیش با زنش اینجوری بشه. نمیتونم بگم خدایا دخترش حس منو تجربه کنه. وقتی باهاش بودم تمام محبت ها نثارم کرد اونقدر که بعضی وقتا دل زده میشدم و بعد یهویی رفت. تو شرایط سختم رها کرد‌ بدترین ضربه بدترین شکست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب روانی هایی پیدا میشن منم دیدم یکی بشدت محبت میکرد یهو ول میکرد میرفت طرف و میبرد رو عرش بعد پرتش ...

نمیتونم بگم خدایا در آینده اگر زن گرفت اینجوری بشه یا اگر روزی دختر دار شد فلان طور بشه 

فقط میگم خدایا بلایی سرش نیاد فقط بفهمه من کی بودم براش

همه مردها مثل هم نیستند من خودم با شوهرم یکجا کار میکردیم اول پیشنهاد دوستی داد من از اول گفتم اگه قصد ازدواج داری باهام صحبت میکنم باهات وطی هفت ماه نشد اومدن خواستگاری والان دوازده سال باهمین واسه تا بچه داریم 

همه مردها مثل هم نیستند من خودم با شوهرم یکجا کار میکردیم اول پیشنهاد دوستی داد من از اول گفتم اگه ق ...

الهی خوشبخت بشید 

اون همیشه از ازدواج حرف میزد اون می‌گفت خانوادمو راضی میکنم ولی نشد نخواست بشع

ولی من فقط از خدا خواستم ک سرش بیاد تا بفهمه من چی کشیدم:) ولم کرد رفت به دوستم پیام داد گفت از اول تورو میخواستم...موندم چطوری ت چشمام نگاه میکرد و ابراز علاقه میکرد:)چقد راحت بازی میکنن چقدر راحت ت نقششون فرو میرن 

عزیزم من حرفاتو خوندم 

خواستم بهت بگم من هم زمانی که ۱۸ سالم بودعاشق یک نفر بودم ولی بعد از یکسال دوستی گفت من دیگه نمیخام تو رابطه باشم و رفت من داغون شدم میخاستم خودکشی کنم 

ولی امروز روزی نیست که نگم خدایا شکرت که اون رفت 

چون بعدش ادم بهتری اومد تو زندگیم 

میخام بگم این مسئله خیلی داغونت کرده ولی بهت قول میدم میگذره ❤قول