دوساله پشت کنکورم از سال دوازدهم به شدت کسل و بی حوصله بودم وسواس فکری شدید دارم
رویاپردازی زیاد میکردم طوری که بعضی وقتا بیست وچهارساعته تو خیالاتم . اصلا به برنامه هام عمل نمیکردم . نمیتونستم پای کتاب بشینم هر ۱۰ دقیقه یکبار بلند میشدم میرفتم اشپزخونه یا دسشویی یا تو حیاط قدم میزدم .همش اهنگ گوش میکردم و راه میرفتم و تمرکزم درحدی پایین اومده که دو خط کتاب نمیتونم بخونم و باکوچیکترین صدا اعصابم بهم میریزه ... روانپزشکی که دوسال پیش رفتم و ادامه ندادم گفت افسردگی شدید داری منم ورزش کردم و سعی کردم حالمو خوب کنم ولی تغییری نکردم تا هفته ی پیش که رفتم پیش روانپزشک خوب و گفت بیش فعالی داری ....درمانو یه هفته ای میشه شروع کردم و هنوز تاثیر خاصی نداشته به نظرتون چقدر زمان میبره تا بهتر شم قرص ریتالین برام تجویز کرده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خداکنه برام آسنترا هم نوشته چون حس عقب موندگی دارم افسردگی هم گرفتم
براچی عقب موندگی؟
من وسواس فکری داشتم که باعث دو سال افسردگیم شده بود تازه فهمیدم وسواس فکریه چند روزه دارو درمانی رو شروع کردم... مثل شما خیال پردازم خیلیی زیاد و با دیدن تاپیکت گفتم نکنه بیش فعالم هستم