2777
2789

دوساله پشت کنکورم از سال دوازدهم به شدت کسل و بی حوصله بودم وسواس فکری شدید دارم 

رویاپردازی زیاد میکردم طوری که بعضی وقتا بیست وچهارساعته تو خیالاتم  . اصلا به برنامه هام عمل نمیکردم . نمیتونستم پای کتاب بشینم هر ۱۰ دقیقه یکبار بلند میشدم میرفتم اشپزخونه یا دسشویی یا تو حیاط قدم میزدم .همش اهنگ گوش میکردم و راه میرفتم و تمرکزم درحدی پایین اومده که دو خط کتاب نمیتونم بخونم و باکوچیکترین صدا اعصابم بهم میریزه ... روانپزشکی که دوسال پیش رفتم و ادامه ندادم گفت افسردگی شدید داری  منم ورزش کردم و سعی کردم حالمو خوب کنم ولی تغییری نکردم تا هفته ی پیش که رفتم پیش روانپزشک خوب و گفت بیش فعالی داری ....درمانو یه هفته ای میشه شروع کردم و هنوز تاثیر خاصی نداشته به نظرتون چقدر زمان میبره تا بهتر شم  قرص ریتالین برام تجویز کرده 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین که فهمیدی مشکلت چیه خداراشکر

اره واقعا دوساله فکرمیکردم افسردگی دارم و مامانم همش بهم میگفت چون سرت تو گوشیه یا زیاد بیرون نمیری اینطوری شدی ...

عزیزم منم همینطور دقیقا همه ی این حالات رو دارم و الان که دیگه اطلاع رسانی و اینا زیاد شده متوجه شدم ...

من اصلا نمیدونستم  پدرومادرمم درکم نمیکردن و چیزی از علائم بیش فعالی نمیدونستن 

من مدرسه نمونه درس میخوندم و همیشه شاگرد ممتاز بودم و ساعت مطالعه بالا داشتم که یهو اینطوری شدم 

خودم فکرمیکردم طلسم شدم 😐

خداکنه برام آسنترا هم نوشته چون حس عقب موندگی دارم افسردگی هم گرفتم

براچی عقب موندگی؟  

من وسواس فکری داشتم که باعث دو سال افسردگیم شده بود تازه فهمیدم وسواس فکریه چند روزه دارو درمانی رو شروع کردم... مثل شما خیال پردازم خیلیی زیاد و با دیدن تاپیکت گفتم نکنه بیش فعالم هستم

براچی عقب موندگی؟ من وسواس فکری داشتم که باعث دو سال افسردگیم شده بود تازه فهمیدم وسواس فکریه چند ...

از کنکور عقب موندم دیگه ...همکلاسی هام همه پزشکی و دندون قبول شدن اونوقت من دو خط کتاب نمیتونم بخونم...

من خیلی زود عصبی میشم و خیلی حس بیقراری دارم یهو از وسط کار بلند میشم راه میرم و استرس و اضطراب شدیدم دارم ....

دختر قشنگم خوبی؟ شرایطتت بهتر شده عزیزم؟ روزگارت چطوره؟ داروها رو میخوری؟

سلام عزیزم ممنون من خوبم شما چطورین 

داروهارو میخورم ولی دکتر برا هفته اول دوز پایین نوشته 

ولی در کل حالم روحیم بهترشده ولی تمرکزم همچنان پایین 

ان شالاه چند هفته بگذره  امیدوارم تاثیرشو  بزاره ...

من اصلا نمیدونستم پدرومادرمم درکم نمیکردن و چیزی از علائم بیش فعالی نمیدونستن من مدرسه نمونه درس می ...

چقدر منی 😁

منم مدرسه درسم خوب بود برا کنکور نخوندم 

منم adhd دارم

ببین خوب نمیشی هیچوقت adhd درمان نداره ولی کنترل میشه با خوردن قرص ها میتونی تمرکز کنی و به تمرکز کمک میکنه پس میتونی پای درس هات بشینی

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕