2777
2789
عنوان

این همه مدت بیش فعالی داشتم فکرمیکردم افسرده و تنبلم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
چقدر منی 😁منم مدرسه درسم خوب بود برا کنکور نخوندم منم adhd دارمببین خوب نمیشی هیچوقت adhd درمان ندا ...

وای در چه حد کنترل میشه 

چرا هیچوقت خوب نمیشم؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای در چه حد کنترل میشه چرا هیچوقت خوب نمیشم؟

قرص رو که میخوری تاثیر میذاره برا تمرکزه دیگه در کل تمرکزت و تو همه چیت بهتر میشی رفتارت درس کارای عادی و ...

Adhd درمان نداره فقط کنترل میشه یعنی مثلا با دارو میتونی تمرکزتو به دست بیاری

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
قرص رو که میخوری تاثیر میذاره برا تمرکزه دیگه در کل تمرکزت و تو همه چیت بهتر میشی رفتارت درس کارای ع ...

من ریتالین میخورم 

یعنی تمام عمرم باید قرص بخورم تا بتونم تو کارام تمرکز کنم؟

منم ای دی اچ دی دارم و جای خیلی بدش اینه ک دخترمم داره و متاسفانه برای ایندش خیلی نگرانم

خیلی بده منکه حس میکنم مغزم غیرفعال شده چون اصلا نمیتونم تمرکز کنم

خیلی بده منکه حس میکنم مغزم غیرفعال شده چون اصلا نمیتونم تمرکز کنم

عاره منم زندگی عادی ندارم مغزم انگار پیچیدست یه موضوع عادی رو به سختی تحلیل میکنم یعنی هزار بار دور سرم میچرخونم تا بتونم درست انجامش یدم در حالی ک یه ادم عاذی سریع میره رو نقطه اصلش

میتونی نخوری من که نمیخورم زندگی عادیمو میکنمبرا درست مثلا بخور

من تازه درمان و شروع کردم زیر نظر روانپزشک  باید بخورم

ولی نپرسیدم تا کی باید ادامه بدم 

عاره منم زندگی عادی ندارم مغزم انگار پیچیدست یه موضوع عادی رو به سختی تحلیل میکنم یعنی هزار بار دور ...

دقیقا منم

خوشکلم مراقب داروهایی که میخوری باش به شدت عوارض دارن سعی کن امسال قبول بشی به محض قبول شدن با دکترت حرف بزن داروهاتو عوض کن اسنترا عوارض بدی داره مادرم داغون شده دیگه یه قاشق غذا نمیتونه بزاره دهنش 

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم