2777
2789
عنوان

پسره ازم خوشش میاد ولی می ترسه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست
تا حالا ندیدی یه نفر از یکی خوشش بیاد و بهش نگه؟همه که شرایط اینو ندارن زرتی برن خواستگاری

معمولن اوناییک عاشقه مغرورن انجورین و همیشه هم بین عشق و غرور غرورشون رو انتخاب میکنن وگرنه تحت هر شرایطی حتی اگ ردت کنه ن بگه یا هر چی هیچوقت برای ابزار عشق و علاقت ب طرف باکی نداری

کمکی ک بهت میتونم بکنم اینک اگ بخاطر تحصیلت جلو نمیاد همینک بفهمه قراره با شخص دیگه ای وارد رابطه بشی پا پیش میزاره چون متوجه میشه بخاطر تحصیل قرار نیس کسیو رد کنی پس سعی کن این خبرو بین زبونا بندازی،هیچوقت سعی نکن اولین قدم رو مستقیم و واضح برداری جوریک طرف متوجه ی احساست بشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
معمولن اوناییک عاشقه مغرورن انجورین و همیشه هم بین عشق و غرور غرورشون رو انتخاب میکنن وگرنه تحت هر ش ...

دقیقا همین طوره به شدت مغروره و هر وقتم می خواد ازم تعریف کنه میگه برام خیلی سخته که بگم:/

می ترسه بهم بگه و نه بشنوه این قد باهاش بدرفتاری کردم اصلا فکرشم نمی کنه روش کراش داشته باشم

نمی دونم چی کار کنم می ترسم فک کنه دارم وارد رابطه میشم کلا دیگه هیچ وقت نگه

الانم دیدم تو اینستا پست هایی و لایک کرده که یه نفر اون یکیو دوس داره ولی بهش نمیگه

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره