2777
2789
عنوان

پسره ازم خوشش میاد ولی می ترسه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست
هیچی سنگین بشین سرجات اکه میخای به جای خاصی ختم بشه به هیچ عنوان هیچ ری اکصنی نشون نده چ بسا این حرف ...

خب پس چی کار کنم

الان یه ساله دوتامون داریم زجر می کشیم بلخره آخرش که چی

اون جرات نمی کنه بگه منم که نمی تونم بگم

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی سنگین بشین سرجات اکه میخای به جای خاصی ختم بشه به هیچ عنوان هیچ ری اکصنی نشون نده چ بسا این حرف ...

چقد بالغانه جواب دادی،کسیک طرفو بخواد دیر یا زود بالاخره خودش طرفش میاد لازم ب انجام اون کارای سطحی نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
خب پس چی کار کنمالان یه ساله دوتامون داریم زجر می کشیم بلخره آخرش که چیاون جرات نمی کنه بگه منم که ن ...

تو از کجا مطمعنی ک اون میخادو نمیاد! ؟؟؟خاستن درستیه

اصلا؟ من حس خوبی نسبت ب این قضیه ندارم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
چقد بالغانه جواب دادی،کسیک طرفو بخواد دیر یا زود بالاخره خودش طرفش میاد لازم ب انجام اون کارای سطحی ...

👍

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنین

یعنی میتونی شماره شو بگردی از آشنا یا پیجشو پیدا کنی فالو کنی و منظور اینکه ی کاری کنی که بفهمه دوطرفه دوست دارین وارد رابطه بشید 

طوری رفتار نکن ک برات مهم نیست

تو از کجا مطمعنی ک اون میخادو نمیاد! ؟؟؟خاستن درستیه اصلا؟ من حس خوبی نسبت ب این قضیه ندارم

خب از توجه بی نهایتش

از اینکه این قد با بقیه دخترا براش فرق دارم این قد کمکم می کنه همه جوره کنارمه

و خب از یکی از آشناها به گوشم رسیده که قضیه اینه

حالا واقعا بحث این نیس کاش جواب سوال خودمو بدین

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊