2777
2789
عنوان

چرا وام ازدواج نمیدن دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2723 بازدید | 85 پست
منم هیچی عصبیم کرده خانواده شوهرم رفتن دنبال تالار ولی من جهیزیه هنوز ندارم

واقعا از غصش دق کردم😪😪میگن قبل عید تسویه میکنن اما من چشمم آب نمیخوره

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر میدونستم اینطوره ازدواج نمیکردم الان مجبور شم سر این موضوع جدا شم. ی عمر وام دادن تا ب من رسید ت ...

به خاطر ۶۰۰ میلیون پول میخواید طلاق بگیرید؟

ببخشیدا ولی همون بهتره که زود تر طلاق بگیرید 

ما امسال وام ازدواج گرفتیم

یه خانم بود که دست داشت تو این کارا واسه وام ۳۵۰ تومنی از ما ۸ونیم گرفت و تو یک ماه وام مارو داد خیلی خوب بود

کدوم شهر هستین؟

پرس و جو کن ببین اینطور شخصی که بتونه میتونین پیدا کنین

ما امسال وام ازدواج گرفتیمیه خانم بود که دست داشت تو این کارا واسه وام ۳۵۰ تومنی از ما ۸ونیم گرفت و ...

یعنی چی دست داشت؟ یعنی کارمند بانک بود شمارو انداخت جلو؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
یعنی چی دست داشت؟ یعنی کارمند بانک بود شمارو انداخت جلو؟

نه کارمند نبود

یه خانم بود که نزدیک ده تا بانک رو بهمون پیشنهاد داد و داخل همه بانکا آشنا و همکار داشت که به سیستم دست داشتن و نا سه روزه تعیین شعبه شدیم و یکی دو هفته ای پول واریز شد و اینکه اصلا کافی نت هم نرفتیم واسه ثبت نام،همشو خودش انجام داد.

ما کرمانشاه هستیم