2777
2789

من مستاجر ی خونه ویلایی هستم خونه صابخونه هم تو همون حیاطه یعنی دوتا خونه تو یک حیاط 

۶ماهه سکونت دارم الان بخاطر ازار و اذیت صابخونه میخوام تخلیه کنم اما موجر پول پیش رو نمیده و میگه ندارم از طرفی هم من خونه دیگه ای اجاره کردم و نصف ودیعه رو ب عنوان بیانه بهش دادم و دیگه نمیخوام توی این خونه سکونت داشته باشم کسی می‌دونه راهش چیه

تا موعد قرار داد حق باصابخونس

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه آزاری میده؟

برق روشن میکنم میاد خاموش میکنه بی اجازه میاد داخل خونم چن تا حیوون مرغ و خروس دارم بهشون اسیب زده اما چون مدرکی ندارم نمیتونم بهش ثابت کنم چون وقتی خونه نیستم ابنکارارو میکنه

باید اول یک مستأجر بعنوان جایگزین پیدا کنید بعد باید قبلش بهشون می‌گفتید که خونه بذارند بنگاه حق دار ...

وقتی مشکل از خودشه چه حقی دارع؟میتونست ازار اذیت نکنه