2777
2789

میگن خیلی خوبه برای حاجت روایی این نماز😍

هدیه به امام جواد (ع) هست

🌙بلافاصله بعد از نماز عصر خونده میشه و در روز چهارشنبه🌙

التماس دعا اگر خوندید به یاد منم باشید حاجتی که دارم اگر خواست خدا هست اتفاق بیوفته و موانع اش برداشته بشه🥺🙏🏻🤲🏻❤

انشالله حاجت روایی و عاقبت بخیری همه مون 

روش خوندن این نماز رو از توی نت پیدا کردم اگر روش دیگ ایی میدونید بگید لطفا

🌸بلافاصله بعد از نماز عصر بدون اینکه چیزی بگی ۲ رکعت نماز به نیت هدیه به امام جواد میخونی بعد از پایان دورکعت ،۱۴۶ مرتبه ذکر ماشاالله ولاحول ولا قوه الا باالله🌸

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

عزیزم میشه روش خوندنشو به منم بگین؟☺️

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

🌸بلافاصله بعد از نماز عصر بدون اینکه چیزی بگی ۲ رکعت نماز به نیت هدیه به امام جواد میخونی بعد از پایان دورکعت ،۱۴۶ مرتبه ذکر ماشاالله ولاحول ولا قوه الا باالله🌸

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نماز روز چهارشنبه خونده میشه عزیزم بالا دستورش رو گفتم

🌸بلافاصله بعد از نماز عصر بدون اینکه چیزی بگی ۲ رکعت نماز به نیت هدیه به امام جواد میخونی بعد از پا ...

یعنی مثل نماز های عادی میخونم اره؟

حمد و قل هو الله احد ؟؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
یعنی مثل نماز های عادی میخونم اره؟حمد و قل هو الله احد ؟؟

اره دیگ 

دو رکعت نماز صبح بلافاصله بعد از نماز عصر هدیه به امام جواد میخونی 

آخرش بعد نماز ذکری که گفتم رو ۱۴۶ مرتبه میگی 

اره دیگ دو رکعت نماز صبح بلافاصله بعد از نماز عصر هدیه به امام جواد میخونی آخرش بعد نماز ذکری که گفت ...

چه نیت کنم؟ نماز صبح قضا یانه عادی نیت کنم؟

چه نیت کنم؟ نماز صبح قضا یانه عادی نیت کنم؟

دو رکعت نماز هدیه به امام جواد علیه سلام