2777
2789
عنوان

بعضی خانوما چرا انقد تو سری خورن تازه هیچی ام نمیگن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 70 پست

به بدبختی عادت کردن

از بچگی زدن تو سرشون حالام شوهر میزنه

وگرنه زنی که حق و حقوقشو بشناسه و استقلال داشته باشه و خانوادش و مخصوصا پدرش حمایتش کنن هیچوقت نمیشینه کتک و فحاشی یه مرد رو تحمل کنه

ما شرایط کسی و نمیدونیم  

اگر خانم 50 کیلو باشه همسر 100 مثلا

چجوری بزنتش

بعدم مگه میدون جنگه 

نگین تو سری خور 

دلشون میشکنه

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرایط همه یکی نیست 

بعدم با حیوون طرف نبودی  

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

برلی همه نمیشه ی نسخه پیچید.از هر چیزی مهمه شما قبل ازدواج چشمتو باز کنی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

چرا اینارو میگید خوب زور زن به مرد میرسه اینطور میگید زنه میاد بزنه ده تت بدتر میخوره اون لخظه مرد عصبی هم هست بدتر کتک میخوره بدبخت 

اون لحظه باید بره اتاقی جایی درو سریع قفل کنه نایسته کتک بخوره 

یا اگه خورد برخورد جدی بکنه اگه میتونه طلاق و شکایت اگه نمیتونه جدی ومحکم ظاهر بشه بعد یه مدت طولانی که آشتی کرد شرط دوستی  بشه اینکه بفرسته بره روانپزشک دارو بگیره وروانشناس بره 

در کل هر مردی قلق خودشو داره نمیشه یه نسخه برای همه پیچید

اسی علتش اینه پشتوانه ندارن کسی هوادارشون نیس بخاطر بچه هاشون کوتا میان فک کن پشتوانه نداشته باشی کس ...

واسه همینه آنقدر جدیدا میگن به شوهر تکیه نکنید یه درآمد واسه خودتون داشته باشید که هر کی رید بهتون نگید چشم

از دور نظر دادن خیلی راحته

در مورد هر مسئله ای.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

منم باشما موافقم ولی یه سریا جمله کلیشه ای میگن بخاطر بچشون تحمل میکنناستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که ...

خودت بچه داری؟ اگر نداری،در این مورد نمیتونی نظر بدی با احترام.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هنوز کتک مرد وحشی نخوردی در حدی بزنه که هدفش مرگت باشه جز فرار کاری نتونی بکنی

اوووو اتفاقا من یه چیزایی دیدم که نگم یه آقای وحشیییییی ولی خانومش وای نمیساد شوهرش بزنه خودشم میزد 😬😂که کم‌کم این عادت شوهرشو ترک داد

خب ظریف نباشید

باشه حالا دوتا دمبل و پودر و قرص و وزنه سنگین میزنم تا پر و قوی بشم 🙄

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-