2777
2789
عنوان

فایده های نمازاول وقت 😍🥰

135 بازدید | 17 پست

فایده های دنیایی  نمازاول وقت 😍😍

1🌹برکت تو زندگی

2🌹حاجت روایی

3🌹نظم زندگی درست میشه

4🌹فکرای منفی دورمیشه

5🌹آرامش می گیریم

6🌹رضایت مندی بیشترمیشه

7🌹افسردگی نمی گیریم

8🌹پاک کننده گناهان

9🌹یکی ازخصوصیات امام زمانه ❤️❤️😍

10🌹مرگ آسان

11🌹به امام زمان نزدیکتر می شیم

12🌹لذت و شادی بیشترمیشه

13🌹حسرت کمترمیشه

14🌹ترک گناه واسمون راحتترمیشه

15🌹به خدا وصل میشیم و نزدیکتر میشیم

16🌹صبورترمیشیم مهربونترمیشیم حتی با خانواده هم رابطمون بهترمیشه

وخیلی چیزهای دیگه ....

اون دنیا حسرت همین نمازو می خوریم

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماز میخونم ولی همیشه بی حوصله و اخر وقت انگار فقط واسه رفع تکلیف میخونم

میای امروز باهم نمازمونو با عشق  بخونیم 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
نماز میخونم ولی همیشه بی حوصله و اخر وقت انگار فقط واسه رفع تکلیف میخونم

واااااای دخترررررر 

مادر بزرگ منم همینجوره 😂😂😂

یادم میاد بچه که بودم یهوو یادش میوفتاد نماز ظهر نخونده 

بدووووو میکرد تو حیاط می‌رفت سر نردبون می‌گفت عههههههه آفتاب یه ذره افتاده رو پشت بوم بتول خانوم 

بعد حالا می‌رفت خودشو خیس میکرد بعنوان اینکه وضو گرفته 

بقران ۴۰ ثانیه بعد میومد می‌گفت آدم نماز میخونه سبک میشه 

به خداااااااااای محمد کار هرروزش بوداااا 😂😂😂😂

😀😀😀😀😀😀منم پیر بشم همین میشم و نوه هام بهم میخندن 😆😆

تو همین حالاش هم ما داریم بهت می‌خندیم 😂😂😂😂😂

واااااای پدربزرگم داد میزد می‌گفت خب این چه نمازیه که نماز ظهر و عصرش رو شب می‌خونی

نماز مغرب رو‌ ۱ نصف شب می‌خونی 

نماز صبح رو هم خرناس می‌کشی 😂😂😂🤣🤣🤣

منم منتظرم اذان بده😉🥰🥰🥰🥰خیلی خوبه نماز اول وقت

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

تو همین حالاش هم ما داریم بهت می‌خندیم 😂😂😂😂😂واااااای پدربزرگم داد میزد می‌گفت خب این چه نمازیه ...

😅😅😅

مادر بزرگت در قید حیات هستن ؟؟ 

بیا مادو تا رو باهم آشنا کن خدا وکیلی 🤣🤣🤣🤣🤣

سلام ، دوستان اینجا کسی با عرفان و اخلاق آشنایی داره

سلام آبجی  من که آشنایی ندارم