2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره چون از پایین ترین قیمت ۵۰۰ تومن ۷۰۰ تومن شروع میشه .

البته الان گوی های پی انداز میخرن ۲۵۰ تومن شروع میشه قیمتش .

این جور طلا خریدن باید سالها نگهش داری سود بده ولی  خب برای کسی که مثل من پول نمیتونه نگه داره عالی 

قیمتش که داره می‌ره بالا حسابی ولی نفروختیم شمش هم عالیه برا پس انداز

میگن پایین میاد دوباره چرته نه؟ من دو ماه پیش با گرمی ۴۱۰۰ یه نیم ست خریدم ۵۴ تومن الان سود کردم ینی؟

میگن پایین میاد دوباره چرته نه؟ من دو ماه پیش با گرمی ۴۱۰۰ یه نیم ست خریدم ۵۴ تومن الان سود کردم ینی ...

ببین الان حسابی دارن نوسان گیری میکنن 

یعنی طلا و دلار رو هی میبرن بالا میارن پایین این شگردشونه 

بعد یهویی عجیب غریب می‌ره بالا ...پیش بینی شده تا آخر ۲۰۲۵ قیمت جهانی طلا حسابی بالا می‌ره تو ایران هم میشه گرمی ۷ـ۸ تومن 

یکی از بهترین مدل های پس انداز و سرمایه گذاری با مبالغ پایین همین خرید کارت های پارسیانِ. شما با 200هزارتومن 500هزارتومن 1میلیون که اگه تو دستت بمونه هَدر میره و الکی خرج میشه یه مقدار (سوت طلا) میخری و نگهمیداری. نه دیگه پولِ نقده ک بتونی خرجش کنی نه بسادگی قابلِ خرجِ. بعد از 3.4سال، 4.5سال نگاه میکنی می بینی این سرمایه های کوچیک در زمانِ خودش بی ارزش، خیلی باارزش شدن و مثلا 10گرم شدن. طلا رو به بالاست گولِ این نوسانات کوتاه مدتو نخورید