2777
2789

راحت بود

همون چندساعت اول به تب مختصر داشت با استامینوفن رفع شد

اما خب طبیعتا پاش حساس و دردناک بود مرتب کمپرس گذاشتم 24 بعد کامل خوب شد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه تاست قبل رفتن استامینوفن بده پسر من فقط لحظه تزریق خیلیی گریه کرد اما تا اومدیم تو ماشین ساکت شد چون شربت سرساعت بهش میدادم خداروشکر اذیت نشد فردا هم میخوام ببرمش واکسن شیش ماهگی بزنه موقع تزریق که گریه میکنه جگرم میسوزه استرس دارم 

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

سه تاست قبل رفتن استامینوفن بده پسر من فقط لحظه تزریق خیلیی گریه کرد اما تا اومدیم تو ماشین ساکت شد ...

آخ الهی.ینی سه تا زد توی دوماهگی ؟اون واکسن جدیده که اومده اسمش پروناره؟اجباریه زدنش؟چرا همه رو تو یه روز میزنن خب اون جدیده رو یه هفته بعدش بزنن

چرا عزیزم مشکلی پیش اومد؟

من تلگرام یه-گروهی هستم نجربیات واکسن-اونجا پر از دلیل و مدرک هست که واکسن ها چقدر عوارض دارد

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
آخ الهی.ینی سه تا زد توی دوماهگی ؟اون واکسن جدیده که اومده اسمش پروناره؟اجباریه زدنش؟چرا همه رو تو ی ...

اره سه تا زدن براش والا نمیدونم فقط گفتن جدیده باید بزنه آره کاش تو یه روز نزنن بچم هلاک شد اینقد جیغ زد

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

من تلگرام یه-گروهی هستم نجربیات واکسن-اونجا پر از دلیل و مدرک هست که واکسن ها چقدر عوارض دارد

فامیلم بهورزه میگه اگه نزنی ما میتونیم از تو شکایت کنیم ینی منظورش اینه اجباره

ای بابا کاش شوهرم اجبار نمی‌کرد واکسن زدنو 

اره سه تا زدن براش والا نمیدونم فقط گفتن جدیده باید بزنه آره کاش تو یه روز نزنن بچم هلاک شد اینقد جی ...

ای خدا الان دیگه هر سری سه تا میزنن کارمون درومده پس.خیلی دوست دارم نزنم ولی نمیشه