2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6435 بازدید | 402 پست
افرین دقیقا چجوری طرفو ندیده حست میتونه راجبه ایندش درست بگه مگه استغفرالله خدایی

همون به خدا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونید خانما یکی از مشکلات کاربرا اینه که انتقاد پذیر نیستن اغلب اگر اعتقادات فرد قرار نیست تغییر کنه پس نباید توی سایت مطرح بشه که بخواد قضاوت کنن اگه هم قراره قضاوت بشه خب باید انتقاد پذیر هم بود ! من خودم بار ها از یه چیزی مطمئن نبودم پرسیدم و لایل منطقی رو قبول کردم و تشکر کردم 

کلا بهتره سوال و جواب ها با احترام باشه با حفظ حریم همدیگه کلا اکثر افراد اعتقاد دارن خودشون درست میگن خب اصلا اوکی ولی دیگه چرا میای تاپیک میزنی خودت رو بسنجی بعضی هم کلا دنبال دعوا و جنجالن

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

اون کاربریاییم که تاپیک‌میزنن شوهر میخواییم بلد سنشو میپرسی زیر ۲۰ هستن واقعا عجیبنالبته یه سری واسه ...

بخاطر فشار درسه و کنکور😀😀 یبار مشاور برام تعریف کرد یه دختری هدفش پزشکی بود برای درآمدش یه طلا فروش اومد خواستگاریش دیگه درسو گذاشت کنار گفت خب به هدفم رسیدم 😅 

ولی در کل انرژی که افراد از زندگی میچیزن فرق داره شاید یکی انرژی رو تو خونه دار بودن شوهر خوب و بچه داری ببینه مراقبت ازشون و عشق یکی هم دنیال استقلال باشه و درآمد و بیشتر شریک زندگی بخواد یکی هم تلفیقی از هر دو نمیشه گفت یکی درسته یکی اشتباه هر آدمی با یه چیز شاد میشه

بله ولی باور کنید مهمه که کسی بگه کریسمس مبارک یا سال نو مبارک😅و برای ما متفاوت هستن

جالب بود ولی من فکر میکردم سال نو همون لحظه تحویل ساله کریسمس هم اسم جشنه هست 😅

تو همونی بودی سه هفته قبل نامزد کردی بعدش نامزدت ماشین خرید در حالی که روز قبل خرید ماشین تاپیک خواس ...

با اجازه ات من هیچ جا تاپیک نزدم نامزدم کردم اون تاپیک هابی ک زدم خاستگار بودن و منم جواب منفی دادم نامزد بنده هم سه هفته پیش نیومدن چن مدت هست ک میان و جواب خانواده ها منفی بوده کلی رفتن و اومدن ک جواب مثبت دادیم  قرار شد مقدمات ک جور کردن بیان برای رسمی شدن جز شرایط بود ک دنبال کار و خونه و ماشین باشن روزی ک ماشین اومد قرار گذاشتیم ک نامزدی رسمی کنیم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

جالب بود ولی من فکر میکردم سال نو همون لحظه تحویل ساله کریسمس هم اسم جشنه هست 😅

تصور اکثرا همینه و وقت جشن سال نو میان میگن کریسمس مبارک😅

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نه والا جنوب بوشهرهم همینن ازالان شروع میکنن ب اومدن تاعید همینطوری حمله ور الان شمابیا ببین کنارساح ...

حیوان که حیوانه لانه‌اشو پاک میکنه؛ من نمیدونم اینا چه جانوری هستن.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهشاً پیش از ریپلای بر روی کامنت بنده، از درستی "عقل" و به کارگیری "خِرَد" خویش، اطمینان حاصل فرمائید. با تشکر از انسانیت شما!♡

میدونید خانما یکی از مشکلات کاربرا اینه که انتقاد پذیر نیستن اغلب اگر اعتقادات فرد قرار نیست تغییر ک ...

این عده دنبال جنجالن حوصلون سر رفته

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بخاطر فشار درسه و کنکور😀😀 یبار مشاور برام تعریف کرد یه دختری هدفش پزشکی بود برای درآمدش یه طلا فرو ...

بله دقیقا نمونش مامانم😂

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

اونایی که میگفتن مستاجرا نباید بچه بیارن😑

اونام بی منطقن الان تو این وضع کی خونه داره

قومیت هایی که میگن ما بهتریم

افررررین دقیقا خیلی رو مخن

امضامم بی منطقیه اعضای سایته