2777
2789
عنوان

دیشب یه اتفاق عجیبی افتاد

187 بازدید | 18 پست

سلام

من کلا سه شبه ک پشت سر هم دارم نماز شب میخونم 

یعنی نیم ساعت قبل اذان بلند میشم

و اینو بگم ک با زنگ گوشیم بیدار میشم

دیشب ک ساعت 3:۱۰دقیقه تنظیم کرده بودم،گوشیم زنگ خورد بیدار شدم قطعش کردم و همینجور باز خوابم برده بود بی اختیار

بعد همینجور ک خواب بودم تو خواب یهو یکی گفت که ((خانه ی خود را نورانی سازید))

تا اینو تو خواب شنیدم چشام خود به خود باز شد و بلند شدم از خواب دیدم تقریبا۷دقیقع مونده به اذان 

اصا تعجب کرده بودم و سریع بلند شدمو نماز شبمو خوندم چون وقت کم بود نماز وتر رو خوندم فقط.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو از بندگان برگزیده خدایی

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

ینی تو خواب شنیدی ؟

چه باحال 😍

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اینارو نگو جایی

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

اره خیلی خوب بودکلا با خودم عهد کرده بودم هر ۴۰ شبو نماز شب بخونماگ بلند نمیشدم دیشب واقعا ناراحت می ...

راستش منم ی ماجرا داشتم جریانش مفصله اما اگ بخام خلاصه بگم ی شب فکرای بد میکردم و نگران بودم شب خوابیدم صبح ساعت ۳!و نیم اینا بود ی خواب عجیب دیدم ک سرم گیج رفت و یدفعه یکی بم گفت بسپرش ب من🥲خیلی خوب بود واسم و واقعا خدارو کنارم حس کردم(((((: