2777
2789
عنوان

چه بی منطقی از کاربرای این سایت دیدین بیایین بگین باهم حرص بخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 402 پست
کافیه یکی بگه سلام حس شیشم هستم 6 هزار نفر میریزن سرش تا ایندشونو بگه😂

اصلا حس شیشم دیگا چه مزخرفیه

اره بعضی وفتا حس ادم به ادم دروغ نمیگه ولی فرق داره با رمال بازی😅🤣

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قدری اینجا بی منطقی و سم فشانی زیاده که زیر پست های چرت و پرت اینستا مردم به مسخره کامنت میزارن منبع : نی نی سایت کلی هم لایک میخوره کامنتشون 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
چند درصد شمالیا همشون شالی کاری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها ماهیگیری می‌کنند چند درصد شمالی‌ها باغ‌های ...

منم قبلا مثل شما فکر می‌کردم، تا اینکه با یه شمالی ازدواج کردم و با دیدن شغل و منبع درآمدشون متوجه شدم درآمد مردم اونجا وابستگی خاصی به مسافرا نداره.

اینم هست مثلا طرف میگه شوهرم فلانه پونصد نفر میگن وای بزن تو دهنش وای قابلمه بکو تو سرش دیگه نمیدونن ...

همین تاپیک امروز  ی نفر پست گذاشته بود اگر رفتی ایندفعه خونه مادرشوهرت سوپ پخته بود همونجا تخم مرغ بپز و بخور بگو سوپ شام نمیشه     تو خونه ام اول خودت غذا بخور ته مونده شو بده شوهرت    والا من اگر مرد بودم چنین زنی داشتم یک ثانیه تحمل نمیکردم    بعدشم میگن خب تحمل نکنه برو طلاق بگیر مهریه تو بگیر    دیگه نمیدونن چقدر زندگی رو تنهایی چرخوندن سخته !   از اینا باشه همه باید طلاق بگیریم 

اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت  کاملا رایگان  زدم با کلی ایده و ترفند و مدل همراه با گروه رفع اشکال خیاطی، تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

اینکه چون تو بیمارستان  تاپیک زایمان زدم گفتن من دروغ میگم باردار نبودم😏

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

بخدا😂❤️دیروز یه تاپیک نرمال زدم خیلی قشنگ داشت بازدید و کامنت می‌گرفت نی نی یار زد ترکوندحالا امروز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

اصلا حس شیشم دیگا چه مزخرفیهاره بعضی وفتا حس ادم به ادم دروغ نمیگه ولی فرق داره با رمال بازی😅🤣

افرین دقیقا چجوری طرفو ندیده حست میتونه راجبه ایندش درست بگه مگه استغفرالله خدایی

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

اینکه چون مرده حق داره چشم چرونی کنهصبح دیدم تاپیکشو خیلی اعصابم ریخت بهم از این همه مرد پرستی و بی ...

خودشون مردن بابا یا از این خانوم‌جلسه ایا والا ادم‌میمونه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

به قدری اینجا بی منطقی و سم فشانی زیاده که زیر پست های چرت و پرت اینستا مردم به مسخره کامنت میزارن م ...

🤣🤣🤣🤣

همین تاپیک امروز ی نفر پست گذاشته بود اگر رفتی ایندفعه خونه مادرشوهرت سوپ پخته بود همونجا تخم مرغ ب ...

یه سری یه نظراتی میدن ادم به شعورش برمیخوره

اینکه چون تو بیمارستان تاپیک زایمان زدم گفتن من دروغ میگم باردار نبودم😏

وای اره انقدر بدم‌میاد من‌تو یه جنجالی اولین کار این بود که تاپیک‌زدم‌و خب چون‌کسیو نداشتم بهش بگم اینجا اومدم با اشک و اه تعریف میکنم راهنماییم کنن یه عده کارگاه شدن جمع کنید بابا