2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرم خیلی حمایتم کرده چه تو تحصیل چه تو اشتغال چه مراقبت ازم وقتی بیمارم چه بچه داری 

ولی مادرم فقط جسمش تو خونه خودشونه اما دلش کلا پیش منه و تو همه همون کارای بالا که گفتم مادرم هم دخیل هست در کنار همسرم و اصلا با زمان مجردی برای مامانم فرقی نکردم و همون‌طور دنبال کارامه

هر کدوم نقش و جایگاه متفاوتی دارن

پدرومادر دلسوزترن و مشکلاتت با همسرت را دلت نمیاد بهشون بگی چون ناراحت میشن و غصه میخورن

از اون طرفم همسرت نزدیکترین فرد زندگیته ولی ظرفیت اینکه حرصت بده و اعصابت را بهم بریزه و باهات لجبازی کنه را داره😁😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

هرکدوم یه جورن.

البته من مجردم و خانوادم رو خیلی نزدیک نمیدونم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
همین ها که میگن اول شوهرم، شوهرشون اول عاشق پدر و مادرشه بعد هم زنهای همسایه، آخر همه زنش😄

هر کی داره از زندگی خودش میگه شما هم از زندگی خودت و بلایی که سرت اومده میگی 

اگر همسر ادم خوب باشه صد البته که همسر بعد ازدواج مهم تر از پدر مادره

ولی اگر همسر به درد نخوری باشه شامل این قانون نمیشه

البته پدر مادرم تاج سرن ولی بعد ازدواج اولویت اول همسر بعد فرزند و بعدش پدرمادرن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

پریروز خونه مادر شوهرم بودیم برای بار صدم به شوهرم گفت فقط پدر مادر خیر آدم می‌خوان واسه آدم میمونن به فکر منفعت خودشون نیستن دل من شکست شاید به ظاهر چیزی نباشه ولی ما شیش سال ازدواج کردیم پا به پای شوهرم قسط و بدهی دادم یه سال شوهرم بیکار بود بدون اینکه دست به حقوقم بزنم همرو تو خونه خرج کردم یعنی مادر شوهرم پونصد هزار تومان  به پسرش بده به عنوان قرض و پس میگیره شوهرم از نردبون افتاد تو خونه اونا زندگی میکردیم یه هفته تمام من شوهرم کشان کشان کمک میکردم بره دسشویی غذا میذاشتم دهنش شوهرم کرونا گرفت بیهوش شد وسط خونه مادر شوهرم با دولایه ماسک به فاصله ده متری نشسته بود می‌گفت دست نزن کرونا داره عین خیالش نبود بچش بیهوش شده و هزاران کار این مدلی بعد میگه فقط مادر غصه آدم میخورع

پریروز خونه مادر شوهرم بودیم برای بار صدم به شوهرم گفت فقط پدر مادر خیر آدم می‌خوان واسه آدم میمونن ...

ولش کن اهمیت نده. اگه شوهرت فهمیده باشه و دوستت داشته باشه اون کافیه. به چشم آدم بیمار بش نگاه کن