2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردی و آزادی یعنی چی؟ با همسرت بری بیرون و آزادی کنی که بهتره

نه ببین من مثلا تو خونه هر برخورد و رفتاری داشته باشم . چیزی نمیگن . اما خوب ازدواج ک کنی مجبوری همش تحت کنترل باشی. چون مث متدر ودر نیست جنبه نداره . و اینکه از نظر مالیم با هزینه ازدواج و جهیزیه و خومه میتونم ماشین خوبی بگیرم

نه ببین من مثلا تو خونه هر برخورد و رفتاری داشته باشم . چیزی نمیگن . اما خوب ازدواج ک کنی مجبوری همش ...

چرا فکر می‌کنید که قراره تحت کنترل باشید؟ مگه حکومت نظامیه؟ زندگی مشترکه شیرینه 

متوجه نشدم مثلاً هر برخورد و رفتار یعنی چی؟

چرا فکر می‌کنید که قراره تحت کنترل باشید؟ مگه حکومت نظامیه؟ زندگی مشترکه شیرینه متوجه نشدم مثلاً هر ...

من تو اشنایی بودم دیگ. طرف با ی از کوره در رفتن من فرار و بر قرار ترجیح میده . من اگه بخوام کسی با من باشه باید خیلی جلو خودم وبگیرم و یا مثلا اگه ثعوایی بشه یا طرف قهر کنه باید جواب پدر مادر دختر رو بدم . مث پادگان میشه

من تو اشنایی بودم دیگ. طرف با ی از کوره در رفتن من فرار و بر قرار ترجیح میده . من اگه بخوام کسی با م ...

شما یه وقت دعوایی بکنی با زنت قرار نیست پدرزن و مادرزن بفهمن؟ بین خودتون حل میکنید یا شما آشتی می‌کنی گل می‌بری یا ایشون آشتی می‌کنه و همه چیز حل میشه 

شما همش اتفاقای نی نی سایت رو نگاه نکن 

ممکنه دعوا بکنی با زنت قهر کنی فردا صبح باهم آشتی کنید

آدم درستش باید باشه

شما یه وقت دعوایی بکنی با زنت قرار نیست پدرزن و مادرزن بفهمن؟ بین خودتون حل میکنید یا شما آشتی می‌کن ...

نه والا اگه قهر و اشتی و عشق  بود من الان دو تا بچه داشتم

نه والا اگه قهر و اشتی و عشق بود من الان دو تا بچه داشتم

شما اون قهر و آشتی توی آشنایی بوده یه جورایی به قول خودمون پارتنر و رل شما بوده 

همسرتون که نبوده 

همسر آدم با پارتنر آدم خیلی فرق داره 

همه چیز رو دارید اشتباه میگیرید

شما اون قهر و آشتی توی آشنایی بوده یه جورایی به قول خودمون پارتنر و رل شما بوده همسرتون که نبوده همس ...

خب بالاخره طرف اولش ک همسرت نیست . باید بات بمونه ک همسرت بشه.  طرف حتی گفت بعد ازدواجم کوچکترین توهینی بکنی میرم. حالا من چیز بدی نگفتم ولی رفت . زیاد رفتن

شما اون قهر و آشتی توی آشنایی بوده یه جورایی به قول خودمون پارتنر و رل شما بوده همسرتون که نبوده همس ...

اونجوریم ک شما مییگد نیست الان خیلی راحت مهریه میذارن اجرا .تو تاپیکا  هست