2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیبایی اخه ۵۰درصد تاثیر داره

مهم حرف زدنه طرفه زیبا باشه ولی نتونی تو‌جمع ببری که‌بدتر آبروت میره

من اطرافمون ندیدم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره 

از طرفی هم دیدم یکی ک خیلی از اون خواهر دوقلوش زیباتره ولی بدبخت شد با  ی مرد کنترلگر شکاک بد دهن   

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

اره البته تحصیل کرده هم بود ولی هیچی بلد نبود حتی نیمرو و اخلاقم صفر مطلق بود 😂😭

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

از طرفی بازم دیدم ک خیلی معمولی رو ب پایین بوده بازم ی شوهر فوق العاده مهربون نصیبش شده و فوقالعاده خوشبخته

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

از طرفی بازم دیدم ک خیلی معمولی رو ب پایین بوده بازم ی شوهر فوق العاده مهربون نصیبش شده و فوقالعاده ...

دقیقا منم دیدم

بنظرم ادم باید چشاشو باز کنه موقع شوهر کردن