2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیش الان چجوریه اگر برات مقدوره تعریف کن🥹

هم دانشگاهیم بود  جفتشون مکانیک خونده بودن برا ارشد اقدام کردن سوئد و رفتن درکل باهم خیلی رفیق بودن اما دختره خیلی خسن بود کلا😂 قیافش شبیه بازیگر ترکه الینا سولاکر بود با چشمای مشکی فقط

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

حتما خواهرش عاشقانه رفت جلو؟

ن یکی از قل ها با پسر عموش ازدواج کرد ک بنده خدا بدبخت شد ک خیلییییی زیباست چشمای درشت سبز آبی  موهای طلایی و پوست سفید بببینیش نمیگی ک جنوبیه انگاری اروپاییه 

اون یکی قل هم زیباست ولی ب زیبایی اون خواهر نمیرسه ولی سنتی معرفی شد و شوهرش فوقالعاده سبزه میشه گفت سیاه ولی پولدار حامی خوش اخلاق محترم 

جفت دخترا دوستام هستن دوست دوران دبیرستان اولی رفت تجربی 

دومی انسانی ک همکلاس من بود

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چجوری🥹😂اگه میشه تعریف کنید

هیچی چون تک فرزند بود یه پسر عالی رفت باهاش ازدواج کرد و خوشبخت عالم شد

نه اخلاق داره نه تحصیلات نه قیافه نه حتی لیاقت اون پسر بیچاره رو

دقیقا منم دیدمبنظرم ادم باید چشاشو باز کنه موقع شوهر کردن

شانس خواهرم ب چهره نیست

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

حتما خواهرش عاشقانه رفت جلو؟

عزیزم جای ما کوچیکه این چیزا رو نداریم عشق و عاشقی رو عیب میدونن