2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21797 بازدید | 521 پست
الهی بمیرم عزیزم واقعا عشق رو که از زندگی بگیری دیگه مفت نمبارزه این از جنایتم بدتره

خدانکنه 💟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خودم سرکار میرم ی ماشین ۲۰۷هم داریم بناممه البته قبلاً حق طلاقو ازش گرفتم مهریمم ۱۱۴تاس

خونه چی به اسم همسرته 

خونه از ماشین 207 بهتره 

بهش بگو خونه رو بزن به نام من ماشین و بزنم به نام تو 

بعد جداشو و از خونه پرستش کن بیرون و تو همون خونه پاتو بنداز رو اون یکی پات و بگو آخییییش از دست یه انگل راحت شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببینبذار یه مدت بگذرهبعد شرط بذار:۱.خونه بجای مهریه۲.وکالت طلاق

نه اتفاقا اصلانذار زمان بگذره تا تنور داغه بچسبون زمان بگذره سرد میشه میزنه زیرش دفع بعدم  پروتر و پروترمیشه

ممنون که صریح نظرتو‌گفتی . همین کارو میکنم

بازم حتما حتما با مشاور صحبت کن عزیزم 

راحت زندگیتو خراب نکن

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تو نمی تونستی انتقام از شوهرت بگیری بزا اون بگیرهبزا تاوان کارشو بدنزنا مظلومن نمی تونن انتقام بگیرن ...

عزیزم همین که دیگه بهش محبت نمیکنم و نمیتونم بکنم 

همین که دیگه به عنوان مرررد بهش نگاه نمیکنم 

یه انگل نگاه میکنم 

انتقامه دیگه

اینارو هم بهش گفتم قبول نکردگفت مردونگیمو ازم نگیر هه فقط سه دونگ خونه رو میزنه به نامم

🫂❤️امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد

مدارک خیانتشو نگه دار ممکنه در اینده بدردت بخوره