2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21846 بازدید | 528 پست
چقدر دلم برا بغل کردنش تنگ شده ولی نمیتونم بطغلش کنم دلم برای اون احساس پاکی که بهش داشتم تنگ شده ...

دورت بگردم منم همینطور🥺

من یک سال نتونستم بغلش کنم 

چند روز پیش ناخوداگاه رفتم از پشت بغلش گرفتم سر رو پشتش به قدری حالم بد شد فقط ازش فاصله گرفتم 

با خودم گفتم حیف اون احساس پاکم که نابود شد...

الان نه ازش متنفرم نه عاشقشم نه دوستش دارم نه دوستش ندارم ..‌ نمیدونم چه مرگمه🥺

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگیم خیلی پیچیده اس ...قرار بود جدا شماما پسرم خیییلی خواهش کرد با مشاور صحبت کردم گفت خوبیا و بدی ...

عزیزم ی سوال داشتم میشه راهنماییم‌کنی؟ من خیانت دیدم حس و حالتو با گوشت و پوست و استخوان درک‌مینم کارم شب و روز گریه اس ۳۷سالمه دیر ازدواج کردم ۳۴ سالگی بود  از همون متوجه خیانتاش شدم واسه همین بچه دار نشدم. بنظرم جدابشم یانه؟مشکل مالیم ندارم ولی دیگه باید بچه دار شدن و ازدواج رو بزنم

بنظرم خیلی حرفه ای عمل کردی و شبیه بیچاره ها نَشستی بزنی تو سرخودت و …خیلی خوشم اومد از جسارتت ماشال ...

شوهرش ازش حساب میبرد ک وقتی گوشیشو گرفت نزد مث وحشیا تو دهنش.ایشون مرد خائن و ساکت بودن.مرد خائن حرومزاده ی وحشی ندیدی ک بدونی چرا بعضیا میزنن تو سر خودشون.چون چاره ندارن.من بعد دوازده سال زندگی دست ب گوشی شوهرم بزنم دستمو میشکونه.بخاطر بچه ها ساکتم.بی عرضه نیستما.ساکتم.بخاطر حفط آرامش خونه و بچه هام

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
زندگیم خیلی پیچیده اس ...قرار بود جدا شماما پسرم خیییلی خواهش کرد با مشاور صحبت کردم گفت خوبیا و بدی ...

مشاور به منم همین جمله رو گفت اینکه خوبیاشو بدیاشو بذار تو ترازو...

اینایی که گفتی دقیقا خصوصیات همسر منم هستش 

دورت بگردم منم همینطور🥺من یک سال نتونستم بغلش کنم چند روز پیش ناخوداگاه رفتم از پشت بغلش گرفتم سر ر ...

الهی بمیرم عزیزم واقعا عشق رو که از زندگی بگیری دیگه مفت نمبارزه این از جنایتم بدتره

شوهرش ازش حساب میبرد ک وقتی گوشیشو گرفت نزد مث وحشیا تو دهنش.ایشون مرد خائن و ساکت بودن.مرد خائن حرو ...

منو همسرم تو این پنج سال زندگی هیچوقت به برداشتن گوشی همدیگه حساس نبودیم و نیستیم 

رمز همدیگرو میدونیم 

دوتامون فقط روبیکا داریم 

عزیزم ی سوال داشتم میشه راهنماییم‌کنی؟ من خیانت دیدم حس و حالتو با گوشت و پوست و استخوان درک‌مینم کا ...

اگه ادامه میده به کارش و مشکلات دیگه هم داری جدا شو 

من سی سالمه و پسرم داره پا میذاره تو دوره نو جوونی 

وقتی میخواستم جدا شم از استرس موهای خوشگلش دسته دسته میریخت😭

ولی در کل من اگه جات بودم صد در صد جدا میشدم

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مشاور به منم همین جمله رو گفت اینکه خوبیاشو بدیاشو بذار تو ترازو...اینایی که گفتی دقیقا خصوصیات همسر ...

بنظرم شرایط شما فرق داره. مخصوصا اینکه الآنم بچه داری عزیزم . ولی همون بار اول میختو‌محکم کوبیدی

الهی بمیرم عزیزم واقعا عشق رو که از زندگی بگیری دیگه مفت نمبارزه این از جنایتم بدتره

کاش این تاپیک رو اونایی بخونن که فکر میکنند تو زندگی پول همه چیزه 

من الان ماشین شاسی بلند سوار میشم و خونه سه طبقه دوبلکس زندگی میکنم 

اما دو سال اول زندگیم که اتاق هجده متری که هم واسم اتاق خواب بود هم پذیرایی هم آشپزخونه و پراید سوار میشدم حال دلم خیییلی خیییییلی بهتر از الان بود و خوشبخت بودم 

منو همسرم تو این پنج سال زندگی هیچوقت به برداشتن گوشی همدیگه حساس نبودیم و نیستیم رمز همدیگرو میدونی ...

این در صورتیه ک خیانتی در کار نباشه.قطعا وقتی یکی خیانت میکنه یا رمز میزاره یا گوشی مخفی داره.وگرنه اینکه بدونی بلانسبت تو اون گوشی کوفتی چت خیانت هست و زنت یا شوهرت داره گوشی و میگرده و سکته نکنی عجیبه.معمولا خائنا هزار تا قفل ب گوشی میزنن

این در صورتیه ک خیانتی در کار نباشه.قطعا وقتی یکی خیانت میکنه یا رمز میزاره یا گوشی مخفی داره.وگرنه ...

اره اما اون زنیکه مزدی دوز بود و هر موقع زنگ میزد فکر میکردم واقعا بخاطر کار هستش 

کاش زودتر میدونستم که میشه از ایرانسل من پرینت بگیرم

کاش این تاپیک رو اونایی بخونن که فکر میکنند تو زندگی پول همه چیزه من الان ماشین شاسی بلند سوار میشم ...

نه الانم حالت خوب میشه قدر داشته هاتو بدون ک آرزوی خیلیاس.لااقل شما پولدارا موقع ناراحتی میرید خرید درمانی و کافه رستوران.والا منم خیانت دیدم منتها خونه دوبلکس و شاسی ندارم.تو یه خونه کوچیک هفتاد متری خیانت دیدم.اگ پولدار بودم ک اصلا عین خیالم نبود

عزیزم ی سوال داشتم میشه راهنماییم‌کنی؟ من خیانت دیدم حس و حالتو با گوشت و پوست و استخوان درک‌مینم کا ...

وااای معلومه که اگه جدا بشی برنده هستی 

من چون ازدواج سومم هستش 

و چون دوتا بچه کوچیک دارم 

و چون واسه رسیدن به اینجا خیییلی گذشت کردم و کمتر خوردم کمتر پوشیدم کمتر خریدم جمع میکردم پولاشو تا آجر به آجر این خونه بره بالا و از اتاق هجده متری راحت بشم