من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یکی بود یکی نبود کور بشه چشم حسود دو تا خورشید سیاه دو تا چشم نقره سود
دوست دارم نگات کنم
تا که بی حال بشم
تو ازم دل ببری
منم اغفال بشم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
وَ دلگیر از همانهایی که قدری دوستم دارندوَ حتی من خودم را از خودم بیزار میبینمغزلبانو#
میروم خسته و افسرده و زار
سوی منزل گه ویرانه خویش
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من از آن روز میترسم که در دست همه شمع استچه تصویر بدی، خورشید را بیمار میبینم غزلبانو#
مرا ببوس ، برای آخرین بار ، تورا خدا نگهدار ، که میروم به سوی سرنوشت