2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21846 بازدید | 528 پست
اره اما اون زنیکه مزدی دوز بود و هر موقع زنگ میزد فکر میکردم واقعا بخاطر کار هستش کاش زودتر میدونستم ...

بالاخره عجیبه ک شوهرت گوشیو نگرفته ازت تا قشنگ پی ب گندکاریاش ببری.انگار مهم نبوده براش ک بفهمی یا نه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
کاش این تاپیک رو اونایی بخونن که فکر میکنند تو زندگی پول همه چیزه من الان ماشین شاسی بلند سوار میشم ...

واسه آدمایی که احساس دارن و روح انسانی دارن نرمالن  پول نمیتونه جای عشقو بگیره عشق خیلی خیلی مهمه  ما زنا همه وجودمون درگیره عشقه حتی رابطه جنسیم که واسه مردا ی عمل بیشتر فیزیکیه واسه ما بدون عشق آسیب زننده و بدون لذته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الانم حالت خوب میشه قدر داشته هاتو بدون ک آرزوی خیلیاس.لااقل شما پولدارا موقع ناراحتی میرید خرید ...

عزیزم اینایی که گفتم به اسم همسرم هستش 

واسه من فقط مهریه هستش که رقمش با اقتصاده الان ناچیزه 

س میلیارد 

ولی به شوهرم گفتم باید سه دونگ خونه رو بزنی به نامم 

دیشب بهش گفتم دوسدارم بزنمت حالم ازت بهم میخوره نشست و گفت بزن همه زورمو جمع کردم تو دست راستم و محکم زدم در گوشش ، قرمز شد 

گریش گرفت گفت ببین چقدر خار شدم که خودم وایمیستم زنم روم دست بلند کنه 

ولی آروم نشدم و یهو قاطی کردم که باید طلاقم بدی محکم با مشت به سر و صورتش میزد  و می‌گفت غلط کردم یه فرصت بده 

یه فرصت دادم به شرطی که سه دونگ خونه رو بزنه به نامم 

و قبول کرده 

این هفته میزنه یا فردا یا پس فردا صد در صد ازش میگیرم

وااای معلومه که اگه جدا بشی برنده هستی من چون ازدواج سومم هستش و چون دوتا بچه کوچیک دارم و چون واسه ...

وای بخدا منم همه‌اینکارارو کردم ما ازصفر شروع کردیم همه زندگیش از منه. خودشم بارها گفته.۴سال از بهترین بالای زندگیم با نداری‌اش سر شد  از اون طرفمم سنم بالاس تصمیممو گرفتم ولی می‌دونم روزای سختی پیش رو دارم

نه الانم حالت خوب میشه قدر داشته هاتو بدون ک آرزوی خیلیاس.لااقل شما پولدارا موقع ناراحتی میرید خرید ...

نه پول بخدا هیچی نیس 

دقیقا دیروز بعد اینکه از مشاور اومدیم بیرون بردتم رستوران غذا خوردیم 

اما لقمه لقمه که قورت میدادم انگار سنگ قورت میدادم 

کاش خیانت نمی‌کرد ولی به تخم مرغ راضی بودم نه کباب 

آاااااخ دل پر پرده من 

بچه هات بهتره همچین پدری بالای سرشون باشه وقتی مادری مثل تو هست بالای سرشون

بابت تجربت متاسفم یادت نره تو کافی و کامل هستی و دوست داشتنی و قدر خودتو بدونی

و تا اخر این مسیر برو و بهت افتخار میکنیم که پیگیری کردی و کوتاه نیومدی

اصلا به حرفا توجیهات و قسم و آیه ش توجه نکن

پرقدرت ادامه بده

باید تاوان اشتباهشونو پس بدن❤️

عزیزم اینایی که گفتم به اسم همسرم هستش واسه من فقط مهریه هستش که رقمش با اقتصاده الان ناچیزه س میلیا ...

افرین حتما دنگ خونه بگیر برات پشتیبانی مالی بشه چون حقته

و کوتاه نیا زودم نبخشش

بالاخره عجیبه ک شوهرت گوشیو نگرفته ازت تا قشنگ پی ب گندکاریاش ببری.انگار مهم نبوده براش ک بفهمی یا ن ...

چرا مهم نبود 

اگه مهم نبود که مرده گنده که تو فامیل و در همسایه واسه خودش کسیه نمیومد بهم بگه تو فقط تو این خونه بمون و طلاق نگیر منو به چشم سگ نگهبان تصور کن 

ولی خب همه چیو پاک میکرد 

و از ایرانسل من سر در نمی‌آورد وگرنه ایرانسل من رو تو گوشیش نگه نمی‌داشت  اگه برنامه ایرانسل من نبود من هنوز بهش عشق میدادم و دلم خوش بود با یه همسر وفادار و...  زیر یک سقفم

به نظرت با چه شاگردی خونه رو بگم بزنه به نامم تا اگه باز این غلطو کرد اونی که از خونه گم بشه اون باش ...

ببین

بذار یه مدت بگذره

بعد شرط بذار:

۱.خونه بجای مهریه

۲.وکالت طلاق

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
سلام عزیزم. من ایرانسل من تمام کارایی که گفتی کردم ولی اخه پیدا نکردم پرینتا کجا رفته بود

سلام خوشگلم رو گوشی همسرت؟ 

تو خصوصی بهم پیام بده 

تا آیدی روبیکام رو بهت بگم اونجا واست تو فیلم توضیح میدم و میفرستم واست ♥️