2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21531 بازدید | 510 پست

منم‌بگم از شهامت و زرنگیت خوشم اومده یا کافیه...؟آفرین

حالا من واسم پیش اومده همچین موردی شبا تا صب گریه کردم و اشک ریختم و حرص خوردم اخرشم شوهرم یجوری کتمان کرده ک ب خودم شک کردم ک نکنه این مریم مقدسه و من گناهکار و شکاک وروانی ام💔😣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به جهنم بذار به شوهرت ضرر برسه چه مالی چه هرچیزی تو غصه نخور بذار شوهر زنه بیاد شوهرت رو ادب کنه ...

اره بنظرم اینجور مواقع شوهر هم مالی هم ابرو باید ضرر بهش برسه تا دنبال گوه کاری نره یا اگ هم رفت براهمیشه بره کورش گم کنه

نه فقط شماره و تاریخ و ساعتش هستش متن نیس

میتونی بری دادگاه شکایت کنی متن پیاما هم بیاد شاید اصلا جنسی هم رابطه داشتن ب شوهرت بگو تااینجا اومدم تا تهش میرم ببینم چ کوهی خوردی 

نه عزیزم الکی نیست تا وقتی که پیرینت نگرفته بودم دو به شک بودم تا اینکه شما هم ها رو دیدم کل صفحه شم ...

پس خوب کردی خیلی جسارت به خرج دادی فقط به عواقبش فکر کردی ؟تا میتونی مدرک جمع کن تا اذیت نشی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه

خب تو اینو میدونستی و این بلبشورو راه انداختی لااقل میذاشتی بعد گرفتن جنسا

دیدی اینجور مواقعه باید خیلی با احتیاط تصمیم گرفت

الان کاریه که شده فکر نکن

الان شوهرت باید به فکرش باشه 

بدترین حالت اینه که اون جنسا میپره.

بپره هم تو کاری نمی تونی بکنی پس حرص نخور

فقط میدونی حرف زدن پلی نمی دونی راجب چی؟

از اون خانمایی هستی که بهت خیانت هم بشه با توجیح و شاید این باشه شاید این نباشه خودت رو گول میزنی!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
منم‌بگم از شهامت و زرنگیت خوشم اومده یا کافیه...؟آفرینحالا من واسم پیش اومده همچین موردی شبا تا صب گ ...

راستش 

من ازدواج سومم هستش 

ازدواج اولم همسرم اعتیاد داشت 

همسرم دومم بهت گفت سینه هات کوچیکه و خیلی لاغری و فلان جدا شدیم 

الان بخدا یه هیکلی دارم چند وقت پیش تو عروسی کل فامیل پشت سرم راجب هیکلم حرف میزدن 

با دوتا بچه نه شکمم ترک داره نه چربی 

ولی نمی‌دونم این اسکول چیه منو به اون ج نده فروخت

اسی مطمئنی اشتباه نمیکنیاسی یعنی همسرت و اون خانم اینقدر پست هستن که با متأهل وارد رابطه بشن من حس م ...

خیلی خوبه که اطرافتون آدم سمی وجود نداره که باورش براتون سخته خانمی که باهمسرم درطول شبانه روز بالای۴۰تا پیام ردو بدل میکردن متاهل بود وپسرش۱۶سال ویه دختر ۸ساله داشت  😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
راستش من ازدواج سومم هستش ازدواج اولم همسرم اعتیاد داشت همسرم دومم بهت گفت سینه هات کوچیکه و خیلی لا ...

بچهات ماله همین شوهرتن؟ نمیدونم والا شوهرم منم همش میگه تو ستون خونمی منو بچها بدون تو یتیم میشیم ولی همش میبینم با یکی چت کرده چتارو پاک کرده احمق