2777
2789

خب یه نشونی چیزی بذار ضبط صدایی 

شاید لباسه جایی افتاده از این اتفاقا میوفته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اینکه لباس تو نیست شک کردی زن میاره ؟ به نظرت این استدلال و نتیجه گیریت منطقیه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
از اینکه لباس تو نیست شک کردی زن میاره ؟ به نظرت این استدلال و نتیجه گیریت منطقیه؟

وقتی اون لباس لیف باشه آره . وقتی دوبار در روز بره حموم آره 

وقتی چند بار بهش شک کردم و هر بار یجوری رفع و رجوعش کرده آره 

وقتی اون لباس لیف باشه آره . وقتی دوبار در روز بره حموم آره وقتی چند بار بهش شک کردم و هر بار یجوری ...

اگه لباس درست حسابی بود منطقی تر بود حرفت که برداشته. لیفتو میخوان چیکار‌کنن 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
وقتی اون لباس لیف باشه آره . وقتی دوبار در روز بره حموم آره وقتی چند بار بهش شک کردم و هر بار یجوری ...

عزیزم بعضیا زیاد حموم میرن ،زیاد سخت نگیر  و اینکه لباستون گم شده هم طبیعیه، زیاد دیدم ولی اینکه زن نیاره خونه مطمعن شو  ..صدا ضبط کن یا دوربین بزار 

فک می کنم اذیت یا شایدم اشتباه

کسی نه اشتباهی لیف کسی رو برمیداره نه برا اذیت لیف برمیداره طلایی یا چیز بدردبخور بر میداره . اگه چیزی با چشای خودت ندیدی صرفا براساس این تفکرات زندگیتو خراب نکن 

بعدش چی؟ اگه واقعا خیانت کنه چطوری ازش دل بکنم و جدا شک ؟ چیکار کنم حق و حقوقمو بده ؟

حداقلش تکلیف خودتو مشخص میکنی تو زندگی نه که با شک و چه کنم و دل چرکینی بگذرونیم

شما ثابت کنی خیانتو دادگاه هم حق و حقوق تو بهت میده

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏