2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 21531 بازدید | 510 پست

اسی جان خوب کاری کردی

اما کشش نده  یکم ناز کن بعد آشتی کن چندتا چیزم بگو بزنه ب نامت اگ میزنه 

فک نکنم دیگ واسه ازدواج چهارم کیس خوبی گیرت بیاد

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این زنیکه دو تا پسر بالای ده سال داره

من درکت میکنم مخصوصا وقتی نمیدونی متن پیاما چی بوده همش با خودت میگی چیا گفتن درد داره درد💔💔💔😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

کاش میفهمیدی چیا به هم گفتن تا بدونی رابطشون تا کجا پیش رفته

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ازدواج سومش؟

خود اسی گفت ازدواجش با این آقا ازدواج سومشه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خب به جهنم بذار به شوهرت ضرر برسه چه مالی چه هرچیزی تو غصه نخور بذار شوهر زنه بیاد شوهرت رو ادب کنه ...

اخه نمیدونی من چه تلاشی واسه جمع کردن این زندگی کردم 

5 سال پیش که اومد خواستگاریم 

فقط یدونه پراید داشت 

شاید باورت نشه پول محضر رو هم من دادم 

از صففففر شروع کردیم 

الان ماشین میلیاردی و شاسی بلند زیرپاش و خونه سه طبقه دوبلکس ساختیم 

بخدا تو حاملگی به هوله دلم میخواست بهش نمی گفتم 

میگفتم بذار جمع کنیم ...

به مستأجری راضی نشد 

تو حیاط مادرشوهر و اینا یه اتاق سه در شش دو سال زندگی کردم یه طرف اتاق پتو و تلویزیون یه طرفش یخچال و گاز و ظرفشویی دست دوم نصب کردیم 

گفتم پولی که به اجاره میدیم بمونه دونه دونه آجر بخریم واسه خونه 

واااای شماها نمیدونید چقدر از خودم گذشتم

جدا نه چون ازدواج سومم هستش هیچکس باور نمیکنه که تو هیچکدوم از جدایی ها من مقصر نبودم و نیستم

دقیقا تا ب سر خودشون نیاد حرف ادمو باور نمیکنن  بخدا من قبل ازدواجم ی نامزدی رسمی بهم زدم ایقد پشتم حرف زدن تا ب سرشون اومد

پس خوب کردی خیلی جسارت به خرج دادی فقط به عواقبش فکر کردی ؟تا میتونی مدرک جمع کن تا اذیت نشی

نمیخوام جدا بشم با دوتا بچه تو این وضع اقتصاد تو این وضع جامعه که پره از گرگ های مثل شوهرم جای امنی واسم نیست 

خانوادم پشتمم باشند غرورم اجازه نمیده برگردم اونجا

همین که اون زن واززندگیت انداختی بیرون و شوهرت پشیمونه ، توهم تموم کن و یکم کوتاه بیا تازندگیت حفظ ش ...

عدم سازش همش باهم دعوا داشتن 

آخرین هم ژنه بدون اینکه به شوهرم بگه رفته بوده یچشو سقط کرده بود 

اصلا به شوهرم نگفته بوده که با داره 

اما چون بچه نمی‌خواست سقط...

جدا نه چون ازدواج سومم هستش هیچکس باور نمیکنه که تو هیچکدوم از جدایی ها من مقصر نبودم و نیستم

خب پس همینکه اون زنه رو نشوندی سرجاش و شوهرت هم متوجه اشتباهش شده کافیه . زندگی خودتوو بچه هات رو خراب نکن