2777
2789

دلم نمیخواد مادرم اینا زیاد تو هزینه بیفتن ..

نمیدونم تخت بهتره یا این گهواره ها ک تلویزیون جدیدا تبلیغ میکنه و کدوم به صرفه تره🤔

و ماشین هس همیشه با ماشین میریم اینور و اونور میخوام کالسکه رو حذف کنم 

میشه راهنمایی کنید ؟ 

چیارو نمیگیرید یا جاش چه چیزی رو میخرید ک کاربردی تر بوده براتون ❤

هزینه سیسمونیتون سرجمع چقد در اومد؟

لطفا لایک نکنید❤

من هم تخت گرفتم هم گهواره ولی گهواره بیشتر بدردم خورد

لباس زیاد نخر بچها خیلی زود بزرگ میشن لباسای سرهمی هم برای بچها راحت تره

من  نی نیام دوقلو بودن هزینه ها بیشتر شد

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اطرافیان دیدم.فین گیر کفش های کوچیک اسباب بازی دکوری..استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزار ...

باشه عزیزم 

گزارش زدم برات 

وای یعنی فین گیر اینارو هم خانواده عروس باید بگیرن؟🤦‍♀️

لطفا لایک نکنید❤

خیلی رسمتون رسم بدیه لطفا برای بچتون خودتون ی دست لباس  بخرین و ی گهواره ساده اصلا نیاز ب هزینه زیادی نیست یکم ب فکر باشید

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
سال ۹۷ هزینه سیسمونی شد ۲۰ تومنصندلی غذا،تشک غلت گیر لباسهای مجلسی با سایزای جورواجور که بدون توجه ب ...

الهییی عزیزممم 

اره صندلی غذارو هم ب لیست اضافه میکنم ما اصن رو میز غذا نمیخوریم😂

و تشک غلت گیر 

لطفا لایک نکنید❤

کالسکه جز واجباته من بچمو میدارم توش تو خونه دور میبرمش 

من بجا گهواره ننو خریدم اگه بچت کولیکی یا بغلی باشه از پا میفتی باید کالسکه و گهواره داشته باشی من ی مدت وقت نمیکردم دستشویی برم ناهارمو ساعت ۵ و ۶ میخوردم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره