2777
2789
عنوان

میشه بگید برا سیسمونی چی خریدید که اصلا نیاز نشد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
تخت کنار مادر تا دو سالگی عالیهتخت نوزاد نوجوان و میز آرایش و کمد هم برای موقع بزرگ شدنشآهان شلف هم ...

تخت نوجوان و میز ارایش که دیگه با خانواده عروس نیست . هست؟

اخه ما خودمون رو زمین میخوابیم شوهرم اینطوری راحت تره 

سره اون میگم نمیدونم تخت بگیرم یا گهواره ..

چون هی باید پاشم بچه رو شیر بدم و اینا پیشم باشه راحت تر نیست؟

لطفا لایک نکنید❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالسکه واجبه بخر چه ربطی به ماشین داره🙄🙄🙄🙄 مگه داخل پارک ، پاساژ، اماکن تفریحی، موزه  اجازه میدن ماشین ببری!!!!!  یا سفر رفتنی خیلی لازم میشه !!!! 

چون ماشین دارید حمل و نقلش راحت تر میشه با اتوبوس و اسنپ که نمیتونی راحت جا به جاش کنی !!! 

جوری بگیر که سبک باشه و باز و بسته کردنش راحت 

لباس زیاد نگیر بعدا با بچه رو برو بگیر چون ن میدونی بچت ریزه اس یا تپل سایزاشون میریزه بهم و همم نمیدونی چ رنگی بهش میاد بچه سفیده گندمی یا سبزه 

من ک لباس خیلی خیلی کم خریدم الان هردوسه ماه میرم خرید براش میخرم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

لباس زیاد نخر زود کوچیک‌میشه

آغوشی بدردم نخورد 

صنذلی غذا خیلی استفاده کردم البته از این دست و پا گیرا نبود صندلی نظری بود فین گیر بدرد نخورد 

شیشه پستونک نخر چون ممکنه بچه اصلا نگیره مجبور شدی شیشه بدی بعدا بخر

من از این گهواره های میلاد گرفتم حتی دخترم یبار هم توش نموند از اینا که تلویزیون تبلیغ میکنه بهتره

تخت اصلا به کارم نیومد فقط کمد بگیر

کریر و کالسکه نگیر من کالسکه رو کلا ۱۰ بارم استفاده نکردم فقط روروئک استفاده شد لباس زیاد نگیر فقط واسه نوزادی اونم ۵ دست بیشتر نگیر ازین ست هایی که مثلا ۲۱ تیکه ازینا اصلا نگیر خودت جدا جدا بگیر تشک و پتو زیاد نگیر من مامانم ۳ ست پتو گرفت و یدونه تشک خودش درست کرد فقط تشکی که خودش درست کرد و استفاده کردم با یدونه پتو بقیه دست نخورده

لباس برای فصل دیگه اصلا نخر فقط واسه همون ماه اولی که دنیا میاد

ازین زمین بازیا هم نگیر استفاده نمیشه زیاد 

این چیزایی بود که یادم بود 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامانم اینا تخت خریدن اصلا بچه رو رو ش نداشتیم پیش خودم رو زمین میخوابوندم میگفتم بچه تنها میشه روی تخت توی اسباب کشی فروختم رفت رورورک خوبه کالسکه به درد نمیخوره لباس هر چقدر باشه خوبه سرویس لوازم بهداشتی استفاده نکردم فقط صابون و شامپو و ناخن گیرو شونه ی بچه مهمه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
خیلی رسمتون رسم بدیه لطفا برای بچتون خودتون ی دست لباس بخرین و ی گهواره ساده اصلا نیاز ب هزینه زیاد ...

عزیزم منم واسه همین تایپیک زدم دیگه ..

دوستدارم کمکشون کنم نمیخوام تو هزینه بیفتن 

یه سری خورده چیزارم میخوام خودم بگیرم بهشون فشار نیاد..

ولی از شوهرمو خانواده اش میترسم یکم خاله زنک بازیشون زیاده 

لطفا لایک نکنید❤

من از این گهواره های میلاد گرفتم حتی دخترم یبار هم توش نموند از اینا که تلویزیون تبلیغ میکنه بهترهتخ ...

خیر ببینی الهی خیلی کاربردی بود یاد داشت کردم همه رو ❤❤❤

لطفا لایک نکنید❤

خیر ببینی الهی خیلی کاربردی بود یاد داشت کردم همه رو ❤❤❤

قربونت ان شاالله سالم و سلامت بغل کنی نی نی رو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کالسکه واجبه بخر چه ربطی به ماشین داره🙄🙄🙄🙄 مگه داخل پارک ، پاساژ، اماکن تفریحی، موزه اجازه میدن ...

زیاد اهل سفر نیستیم اخه پارک اینا هم نمیرم اکثرا

سر خواهر برادر خودمم دیدم نهایت یکی دوبار خرید رفتنی لازم شد اونم تو خیابونای محله ما فک نکنم ب درد بخوره زیاد 

جاش میخوام آغوشی بگیرم 🤔

لطفا لایک نکنید❤

تخت نوجوان و میز ارایش که دیگه با خانواده عروس نیست . هست؟اخه ما خودمون رو زمین میخوابیم شوهرم اینطو ...

من یه چی بگم پراتون بریزه

تو فامیل ما پدربزرگ دختری حدود صدنفر هم به دایی و خاله و عمه و عمو و فامیلای دیگه دومادش و دخترش شام هم میده😮‍💨

پس تخت کنار مادر نگیر،لحاف تشک قشنگ بده براش درست کنن یا حاضری با پشم گوسفند