2777
2789
عنوان

من هر لحظه گناه میکنم

242 بازدید | 22 پست

بچه ها من یکسال پیش عاشق یه پسر خیلی خوشگل شدم قیافش همونی بود که میخواستم به شدت به دلم می نشست این پسر همسایمون بود و خواستگارم(این که چرا نشد و ولش کنین) 

الان زن گرفته ۷ماهه من همش حالم بده کابوس میبینم عرق میکنم به این که زنش رو میبوسه یا باهم رابطه دارن منو نابود می‌کنه هر لحظه این فکر مثل خوره تو وجودمه 

میگم خیلی پسر شیرینی و نازی بود خوشبحال زنش 

فک میکنم اگه با هر کسی ازدواج اصلا از رابطه باهاش لذت نمی‌برم 

نمی دونم میفهمین یا نه ولی یه آتیشی از این پسر و یه هوسی ازش تو وجودمه که داره منو می‌کشه

می‌دونم کارم گناه و من خطاکار شما بگین چه کنم

به خودت زمان بده این دوران تموم میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مرور کم میشه 

همون لذتی که یه زمانی تجربه کردی یواش یواش از وجودت با نفرت خارج میشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

به این فکر کن که شایسته ی یه عشق واقعی هستی... اون دیگه رفته به هر دلیل و بهانه ای... ارزش خودتو بدون... منم یه روزی فکر میکردم زندگیم تمامه بعد رفتن اون مرد.... ولی گذشت و بازم عاشق شدم

چرا بابا

انقدر از اون خوشگل تر و شیرین تر و آقا تر میان تو زندگیت خودت خندت میگیره ک چجوری ۷ ماه عمرم رفت با عذاب بخاطر اون

این روزارو خیلیا تجربه کردن

برای خودت بت نکن طرفو

اونم یه پسر معمولیه ک تو خونه پسژامه میپوشه، بو عرق میگیره و گ.....ز میده، باد گلو و روده و همه چی

صبحا دهنش بو بد میده

ب چیزای چندش راجع بهش فکن بذار دلتو بزنه

رابطشم معلوم نیست خوب باشه ک شاید خروسه و مزخرف

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

سخته

دوستش داشتی

همونی بوده که میخواستی

و بخاطر بی‌مبالاتی یکی دیگه از دستش دادی

الان چیکار میتونی بکنی؟ 

میتونی تغییر بدی؟ 

میتونی برگردی عقب؟ 

نه

پس تحمل کن

وقتت رو پر کن

با چیزهای مفید

کتاب بخون فیلم ببین سرکار برو کار هنری انجام بده موسیقی یادبگیر

رفت و تمام

خودت رو تمام نکن

سعی کن خودتو مشغول کنی

حالا چه فکری چه جسمی باچیزها و کارهایی ک هم مفیدن هم تایمتو پر میکنن

مثلن کلاسهای ورزشی یا یاد گرفتن فن یا حرفه ایی...وقتت ک پر بشه کمتر فکر و خیال میاد سراغت

دوم اینکه حتمن به این معتقد باش که تو سرنوشت هم نبودید و قسمت هم نبودید...شاید بهتر از این تو سرنوشتت باشه....فکر کردن بهش فقط ب خودت اسیب میزنه و درجا میزنی تو زندگی.....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.