2777
2789
عنوان

با اینکه رابطم لانگ ولی ب شناخت میرسم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست
مشخص نمیشه خیلی ها رابطه بلند مدت داشتن ولی به ازدواج نرسیدهخیلی هام تو زمان کم بهم رسیدنکیفیت مهمها ...

کاملا درسته 

ما ک قصدمان ازدواجه ان‌شاءالله 

ازین لحاظ میگم خب خانوادشو میشناسم تا حدودی شاید از کسایی ک حضورین حتی بیشتر بالاخره نوع حرف زدنشون باهم و سبک زندگیشون و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اکانت همدیگه بودن مد جدیده؟؟حریم نمیزارن یه عده برا خودشون و طرف مقابلشون بمونه پسر گلمون کاری با ...

حریم؟ 

بنطر من کسی ک تو رابطس اکثر چیزاش ب پارتنرش مربوط میشه و به اجبار ک نبوده خودمون خواستیم 

گفتم ک کال میگیریم کارامونو انجام میدیم

ازدواج خوبی نمیبینم برات واقعا من شوهرم پر عموم هست با هم هم تفاهم نداریم بعد تو چطوری اعتماد میکنی ...

خب مگه تفاهم داشتن ب پسر عمو و پسر خاله هست؟ 

باید اخلاق و اینا بهم بخوره دیگه از لحاظ اعتماد هم جلب کرده با رفتاراش

حریم؟ بنطر من کسی ک تو رابطس اکثر چیزاش ب پارتنرش مربوط میشه و به اجبار ک نبوده خودمون خواستیم گفتم ...

بله حریم 

یه چیزایی تو زندگی زناشویی هم باید رعایت بشه چه برسه این روابط آشنایی 

حریم داشتن و حرمت طرف مقابل و نگه داشتن یه جورایی میشه اعتماد داشتن 

بحث اجبار بودن یا نبودن نیست عزیز من ....نگفتم زورکی اینکارو کردین که ولی یه رفتار سطحی و بچه گانه اس به نظرم

تا کی میخوای لانگ ادامه بدی

پیشنهاد من اینه اون اقا اگه شما رو مبخواد دست کم هر دو هفته یکبار در حد یک روز بیاد شهرتون

برین بیرون بگردین خرج کنه برات

ببین هیچی جای کیفیت رابطه حضوری رو نمیگیره من خودم تجربه کردم

خیلی کوچولویی که...میدونی چقدر فرصت داری؟چرا وقت و انرژیت صرف خودت نمیکنی اخه!

اره خب میدونم 

هم اینکه خیلی اتفاقی باهم آشنا شدیم و خییییلی تفاهم داریم و خیلی تو پیشرفتم کمک میکنه 

انگیزه گرفتم

میشه بگید فاصلتون چقدر بود؟

فاصله ی اصفهان تا تهران حدودا ۴ ۵ ساعت ۱۰سالم اختلاف سنی داریم از ۱۶سالگی من توی رابطه بودیم تا ۱۸سالم بود دانشگاه تهران قبول شدم رفتم پیشش فاصلمون کم شد

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

خب مگه تفاهم داشتن ب پسر عمو و پسر خاله هست؟ باید اخلاق و اینا بهم بخوره دیگه از لحاظ اعتماد هم جلب ...

من نگفتم باید پسر عمو و پس خاله باشه من منظورم اینه وقتی طرف شوهرشو میبینه تو رنیای واقعی خوب نمیشناسه بعد شما توی مجازی فک میکنی اونا همچیزیو راست میگن بهت 

من فقط خواستم تجربه ام بهت بگم همین عزیزم بهتره عاقل باشی اعتماد نکنی انشالله خوشبخت بشی 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

منظورتون ازدواجه؟

توی شناخت مجازی شما توی شرایط ایزوله با هم آشنا شدین و واکنش های محیطی طرف مقابل رو خیلی کم دیدین 

وقتی شما با یه پسری هفته ای دو سه بار حضوری برین بیرون خیلی اطلاعات بیشتر و واقعی تری دربارش به دست میارین و واکنشش به اتفاقات محیط رو میبینین 

مثلا رفتین کافی شاپ لیوان قهوه تون بریزه روی لباسش

میز بغلی رستوران یه زوج دعواشون بشه 

توی راه رفتن به پارک یه ماشین بپیچه جلوش 

همکارش تماس بگیره با هم بحث کنن 

برین خرید مغازه دار جنسو گرون بده 

و هزاران اطلاعات واقعی و پر نکته رو شما درباره ایشون ندارین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تا کی میخوای لانگ ادامه بدیپیشنهاد من اینه اون اقا اگه شما رو مبخواد دست کم هر دو هفته یکبار در حد ی ...

تقریبا تا یک سال دیگه 

عزیزم ۱۶۰۰ کیلومتره دانشگاه داره کار داره نمیتونه ک 

فاصله ی اصفهان تا تهران حدودا ۴ ۵ ساعت ۱۰سالم اختلاف سنی داریم از ۱۶سالگی من توی رابطه بودیم تا ۱۸سا ...

عه چقدر شبیه منید شما 

منم دانشگاه اهواز قبول شدم ولی خانوادم گفتن پشت بمون یه رشته بهتر ک شهر دور ارزشش داشته باشه 

توی شناخت مجازی شما توی شرایط ایزوله با هم آشنا شدین و واکنش های محیطی طرف مقابل رو خیلی کم دیدین وق ...

بنظرم اسی داره احساسی به این موضوع نگاه میکنه در واقع اشتباه میکنه 

بحث ی عمر زندگیه فک میکنه چند سال زندگی میکنن از هم جدا میشن همینجوری داره رفتار میکنه الان با رابطه حضوری طرف خوب نمیشناسه چه برسه مجازی😐

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝