2777
2789
عنوان

با اینکه رابطم لانگ ولی ب شناخت میرسم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست
توی شناخت مجازی شما توی شرایط ایزوله با هم آشنا شدین و واکنش های محیطی طرف مقابل رو خیلی کم دیدین وق ...

این فقط یه کامنت نبود، یک اَبَر کامنت بود.😉😇🌹🙏🏻

براووووووو ♥️💋

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه آره درسته ولی تو دوستی کسی ک زیر یه سقف نمیره ولی میتونه به یه شناخت ۵۰ درصدی برسه

اصلا سن شما مناسب ازدواج نیست به هیچ وجه

از ایشونم تعجب مییکنم چرا تقریبا ده سال کوچیکتر از خودش میخواد ارتباط برقرار کنه

ناراحت نشی ولی معمولا وقتی انقدر از خودش کوچیکتر میخواد اونم به سن شما تو فکر افتاب مهتاب ندیدگی طرف هستن بیشتر تا دوام دوستی و ازدواج

اصلا سن شما مناسب ازدواج نیست به هیچ وجهاز ایشونم تعجب مییکنم چرا تقریبا ده سال کوچیکتر از خودش میخو ...

بعلاوه سلطه گر بودن و همه جوره بر طرف مقابل تسلط داشتن، از اشتراک اکانت مشخصه این هدف😉

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

همه چیز خوبه ولی اینکه اکانت همدیگه رو دارین جای طرح مساله است!!!! دو تاتون انگار ب سلطه گری علاقه دارین، وقتی زیر یه سقف برین برای نفس کشیدن هم باید از هم اجازه بگیرین و کم کم حوصلتون از این کار خیلی سرمیره و دچار تنش میشین! 

فقط همین ی مساله باعث میشه فکر کنم این رابطه کاملا سالم  نیس و جای بهبود داره.

اصلا سن شما مناسب ازدواج نیست به هیچ وجهاز ایشونم تعجب مییکنم چرا تقریبا ده سال کوچیکتر از خودش میخو ...

الانکه نمیخوایم‌ازدواج کنیم 

درمورد سن کلا من اختلاف سنی بین ۷ تا ۱۰ دوس داشتم چون زیر این سن من حس مادر بودن دارم نسبت ب طرف 

اینقدر ک پسرای الان بچه ان

همه چیز خوبه ولی اینکه اکانت همدیگه رو دارین جای طرح مساله است!!!! دو تاتون انگار ب سلطه گری علاقه د ...

نه واقعا قصد و هدف هیچکدوممون سلطه گری نیس چون اعتماد کامل داریم و اصلا هم ازین رفتار های شکاکانه نداریم 

و اینجوری نبوده ک مثلا اون بگه من بیام تو اکانتت 

خودم گفتم و درمورد اونم خودش گفت 

نه واقعا قصد و هدف هیچکدوممون سلطه گری نیس چون اعتماد کامل داریم و اصلا هم ازین رفتار های شکاکانه ند ...

اگر اعتماد داشتین اینکارو نمیکردین😉

اگر اعتماد داشتین اینکارو نمیکردین😉

شما اینجوری فکر کن 

اگر عدم اعتماد بود ک من الان روح و جسمم از خودخوری داغون بود 

چون کسی ک بخواد زیر آبی بره راه زیاده براش 

شما اینجوری فکر کن اگر عدم اعتماد بود ک من الان روح و جسمم از خودخوری داغون بود چون کسی ک بخواد زیر ...

من کاری بهت ندارم، رابطه خودته، من فقط باتوجه ب اصول رابطه عاطفی سالم اینو گفتم.

موفق باشید🙏🏻

متوجه نشدم؟

*خارج

اشتباه تایپی شده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
الانکه نمیخوایم‌ازدواج کنیم درمورد سن کلا من اختلاف سنی بین ۷ تا ۱۰ دوس داشتم چون زیر این سن من حس م ...

بلع عزیزم من همسن شما بودم عاشق مثلا خدا بیامرز حبیب خواننده بودم برا ازدواج نه برا شهرت در کل اصلا اون سن دوست داشتم

همسرم الان یک سال از خودم کوچیکتره