2777
2789

من یدونه سیب زمینی پوست گرفته شده درسته میندازم تو ظرف عدس تا با هم بپزند ، بعد یه مقدار عدس و اون سب زمینی رو بغ گوشتکوب له می‌کنم به بقیه عدسا اضافه می‌کنم... پیاز رو هم سرخ و با رب تفت میدم بعدا اضافه می‌کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دونه سیب زمینی متوسط بنداز توش بپزه بعد با کمی از عدسی بکوبش پیاز داغ و زردچوبه زیاد و فلفل سیاه بزن دوباره بریزش تا جا بیفته عدسی رو لعاب دار و خوشمزه می‌کنه حتما باید یه مقدار از عدساهای پخته رو جدا کنی بکوبی که لعاب بده بعد دوباره به بقیه ش اضافه کن

یه دونه سیب زمینی متوسط بنداز توش بپزه بعد با کمی از عدسی بکوبش پیاز داغ و زردچوبه زیاد و فلفل سیاه ...

عزیزم مرسی یه سوال اول پیازداغ درست کنم ادویه بزنم بعد عدس و سیب زمینی رو بهمراه اب اضافه کنم یا اول عدس و سیب زمینی رو بذارم کامل بپزه بعد پیاز داغ اضافه کنم؟؟

عزیزم مرسی یه سوال اول پیازداغ درست کنم ادویه بزنم بعد عدس و سیب زمینی رو بهمراه اب اضافه کنم یا اول ...

اول عدس و سیب زمینی رو بذار با هم بپزند بعد تو یه ظرف دیگه پیاز داغ با ادویه هارو درست کن.

بعدش که سیب زمینی و عدس رو کوبیدی با پیاز داغ به بقیه عدس ها اضافه کن 

من تو یه ظرف دیگه هم سیب زمینی ( به غیر از اون سیب زمینی درسته) خرد میکنم با آب میپزم به بقیه مواد اضافه میکنم