2777
2789
عنوان

با اینکه رابطم لانگ ولی ب شناخت میرسم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 71 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج خوبی نمیبینم برات واقعا 

من شوهرم پر عموم هست با هم هم تفاهم نداریم بعد تو چطوری اعتماد میکنی به کسی که از مجازی باهاش آشنا شدی 😐

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

لانگ بودید شماهم؟ ازدواج کردین؟

اره ازدواج کردیم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

تا نرین زیر یه سقف معلوم نمیشه. تازه اونوقت زندگی جدی میشه و از عوالم تخیلی جدا میشین .

خب اینکه آره درسته ولی تو دوستی کسی ک زیر یه سقف نمیره ولی میتونه به یه شناخت ۵۰ درصدی برسه

من خودم با همسرم چند سال دوست بودیم با کلی سختی و مخالفت خانواده بهم رسیدیم الان داداشم که مخالف سر سخت بود بهم میگه خداروشکر انتخاب خیلی خوبی کردی ولی قبلش چند سال قبل با کسی بودم اون موقع فکر میکردم حتما آینده دارم با این آدم آخر خودم باهاش کات کردم و حتی به مرحله خواستگاری هم نرسید 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ازدواج فامیلی ک کلا اشتباهه

ددیگتی قسمت ادم باشه کاریش نمیشه کرد بله منم الان فهمیدم که دیگ خیلی دیره 

ولی ازدواج مجازیم فک نمیکنم خوب باشه اون که بیشتر خطرناکه بخاطر اینکه معلوم نیس پسر چطور ادمیه یا اصلا کیه خانوادهش چطورین 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝