2777
2789
عنوان

خوبه حالا جذاب هم نیستم خسته شدم انقد تیکه انداختن

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 63 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا درک میکنم چی میگین.. ولی من به شخصه چیزی نمیگم فقط اخم‌میکنم و سرمو میندازم پایینچون توی محله ...

این هنو قابل تحمل من تا الان این مورد ک دست کسی بهم بخوره پیش نیومده بود برام ک اومد اصلا نمیتونم کنار بیام با این موضوع یاد قیافه نحس پیرمرد میوفتم حالم بد میشه😭😭توجه کردین پیرمردا از جوونا هیزتر و کثیف ترن جوونا باز یکم چشم و دلشون سیر شده با دوست دختراشون

وای من شوهرم بفهمه اول نمیزارع از خونه برم بیرون دوم می‌کشه طرفو بخدا میکشه

تا به همسرم گفتم طرف گاز داد و رفت

واقعا از استرس وسط خیابون پاهام می لرزیدن و نمیدونستم چیکار کنم و کجا برم

حتی میترسیدم برم تو کوچمون

خدا نگذره ازش

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

من از پسش براومدم کار خلاف شرعی هم نکردم به شمام توضیحی نمیدم .. همینکه با آدمای بی ظرفیت بحث نمیکنم ...

وای از تاپیکات معلومه چقدر از پسش برمیای❤️

باشه من ظرفیت ندارم ولی حق تحصیل و خروج از کشورم دست خودمه برعکس تو که اسیری😚

این هنو قابل تحمل من تا الان این مورد ک دست کسی بهم بخوره پیش نیومده بود برام ک اومد اصلا نمیتونم کن ...

دقیقا میگم درکتون میکنم چون وقتی ابتدایی بودم یه پیرمرد لاشی راننده سرویسمون بود و مدام اذیتم میکرد و آسیب بدی بهم زد 💔

عزیزم من نمیدونم فرهنگ شهر شما چجوریه. دیگه دوره تیکه پروندن سر اومده. من اصفهان هستم با کلاه هم بیرون رفتم خدا وکیلی حتی نگاه بد کسی نمیکنه چه برسه به تیکه. بعد هم این شوهر شما که تو عقد کتکت میزنه خیلی خیلی مواظب باش همچین چیزی رو نفهمه.

عزیزم من نمیدونم فرهنگ شهر شما چجوریه. دیگه دوره تیکه پروندن سر اومده. من اصفهان هستم با کلاه هم بیر ...

دقیقاامنم متعجب هستم چنین چیزی دیگ مدتی هست نمیبینم،حس میکنم منسوخ شده

دقیقاامنم متعجب هستم چنین چیزی دیگ مدتی هست نمیبینم،حس میکنم منسوخ شده

واقعا فرهنگ مردم عوض شده با بچه باشی که بهیچ عنوان تنها هم باشی هیچ کس کاری نداره. هنوز یه سری مناطق متاسفانه وجود داره.

نه گلم ما پایین شهر بالا شهر نداریم که اختلاف طبقاتی باشه مثل تهران ما با اینکه اختلاف انچنانی توی ش ...

پس اون محله ای ک هستین پر ادم هوله مواظب خودت باش😅

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁