2777
2789
عنوان

خوبه حالا جذاب هم نیستم خسته شدم انقد تیکه انداختن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 63 پست
خو مجرد بودم بهرحال میگفتم آره اوکی قابل تحمل هستم شوهر گیرم میاد ( فان بود))))) ولی الان خودم واقعا ...

واقعا فان نیست ربطی به تاهل نداره تو هیفده سالگی ازدواج کردن هم کودک همسریه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم باشگاه میرم از کیفم مشخصه میگن اوف ورزشکاره😂😂

بستگی داره کدام شهرستان ساکن باشی،اینجاب ندرت پیش میاد چیزی بگن براشون هم فرقی نمیکنه عملی باشه بانچرال یا زیباترین 

دیروز تو بازار ی پیرمرد از کنارم رد شد دستشو زد ب پام اینم بگم چادریم حجابم کامل بود صورتمم ی ضدافتاب داشت ی لحظه شوکه شدم بعدش از عصبانیت میخواستم گریه کنم خیلی حالم بد شد از خودم متنفر شدم از اینکه چرا نرفتم فحش ندادم چرا تف نکردم تو صورتش چرا انقد دخترا بدبختن چرا انقد ضعیف بودم وایی خدا میخوام این صحنه کلا از حافظم حذف بشه انگار اصلا همچین چیزی نشده بعدش با خودم گفتم ی چیزی میدونن ک حجاب اجباری کردن بعضی مردا واقعا کثیفن مریضن جنبه هیچی ندارن لعنت بهشون 

واقعا فان نیست ربطی به تاهل نداره تو هیفده سالگی ازدواج کردن هم کودک همسریه

دیگه اینش به خودم مربوطه .. تو ۱۷ سالگی دوس پسر داشتم اوکی بود؟! لطمه ای به جامعه با فرهنگ و پر از عدل و خوشی ما وارد نمیشد؟ 

دیروز تو بازار ی پیرمرد از کنارم رد شد دستشو زد ب پام اینم بگم چادریم حجابم کامل بود صورتمم ی ضدافتا ...

واقعا درک میکنم چی میگین.. ولی من به شخصه چیزی نمیگم فقط اخم‌میکنم و سرمو میندازم پایین

چون توی محله میشناسن ممکنه حرف در بیارن برام

ملت دیونه شدنوالله منم یه سری باشگاه میرفتم لباسای مشکی گشااد تنم بود. چه شلوار چه مانتو. موهام هم ت ...

وای من شوهرم بفهمه اول نمیزارع از خونه برم بیرون 

دوم می‌کشه طرفو بخدا میکشه

دیگه اینش به خودم مربوطه .. تو ۱۷ سالگی دوس پسر داشتم اوکی بود؟! لطمه ای به جامعه با فرهنگ و پر از ع ...

نه عزیزم دوست پسر بالای بیست داشتی بازم پدوفیلی بود

و واقعا فکر میکنی مسئولیت ازدواج و رابطه یکیه؟عقل بچه سال:

نه عزیزم دوست پسر بالای بیست داشتی بازم پدوفیلی بودو واقعا فکر میکنی مسئولیت ازدواج و رابطه یکیه؟عقل ...

من از پسش براومدم کار خلاف شرعی هم نکردم به شمام توضیحی نمیدم .. همینکه با آدمای بی ظرفیت بحث نمیکنم مطمئن باش خیلی عقل و شعورم بیشتر از شما و امثالتونه... 

از تاپیکم بیرون لطفا