2777
2789
عنوان

امروز امتحان دی زمین شناسی گرفتم حالا موندم چجوری تصحیح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 60 پست
دلم واسشون سوخت:)

یکی هم باید برای من دل بسوزونه

که قراره یه درسی رو تدریس کنم که سررشته ندارم

بعد وجدان کاری دارم نمی تونم یه روخوانی ساده بکنم براشون باید جامع و عالی درس بدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی هم باید برای من دل بسوزونهکه قراره یه درسی رو تدریس کنم که سررشته ندارمبعد وجدان کاری دارم نمی ت ...

یه کاری کنین

علاوه بر درس دادن یه تایمی تو کلاس بهشون وقت بدین درس رو بخونن بعد سوال ازشون بپرسین که یه دور درس رو مجبوری تو مدرسه بخونن

یکی هم باید برای من دل بسوزونهکه قراره یه درسی رو تدریس کنم که سررشته ندارمبعد وجدان کاری دارم نمی ت ...

ببین فیلم که نگاه میکنی بعدش یبار برای خودت توضیح بده 

نمودار درختی بکش.مباحث رو مثل زیست بهم ربط بده

سرکلاس هم همون شکلی با نمودار و شکل درس بده

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬

یه کاری کنینعلاوه بر درس دادن یه تایمی تو کلاس بهشون وقت بدین درس رو بخونن بعد سوال ازشون بپرسین که ...

ممنون پیشنهاد خوبی بود فعلا برخورد نکردم باهاشون اما چشم این روش رو هم تو کلاس پیاده می کنم

امکان نداره😅

این و کسی داره بهت میگه که تو دانشگاه به بچه ها ۲۵ صدمم نمیده ولی شما مثل من نباش 😂😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

ببین فیلم که نگاه میکنی بعدش یبار برای خودت توضیح بده نمودار درختی بکش.مباحث رو مثل زیست بهم ربط بده ...

آره برای این آب های جاری و رود خانه و بوون می خوام این کار کنم با کانسنگ ماگمایی و... البته اینا برای ترم دوم نیست برای اول هست اما دوست دارم باهاشون کار کنم 

چرخه کالوین چجوریه

عزیزم این چرخه برای تپبیت کربن هست  تو شکل کتابتون چرخه رو کشیده حالا تو این چزخه یه قند ۵کربنه ۲فسفاته وجود داره و  توسط یه آنزیمی RBco که این ۲ تا پیش مانده داره که کی اکسیژنه(این میشه تنفس نوری) یکی کربن دی اکسید که با این راه یه ۶کربنه ناپایدار ۲فسفاته به وجود میاد که چون ناپایدار هست بدون نیاز به آنزیم تجزیه میشه به ۲ تا اسید ۳ کربنه تک فسفاته حالا ما ۲ تا قند ۳ کربنه تک فسفاته داریم یه قند از چرخه میاد بیرون و یه قند ۳ کربنه می مونه بعد تا اینجا ما می بینیم که تعداد کربن ها برابر نیست (با قند ۵ کربنه ۲فسفاته اول) بعد کربن دی اکسید هم نمی تونیم اضافه کنیم حالا ما باید هم تعداد کربن ها رو ببریم بالا هم فسفات رو بعد میایم می بینیم که واکنش موازنه نشده پس میاییم ضریبه ۳ میدیم یا ضریب ۶ بر اساس گلوگز ۶ کربنه (تو کتاب ۶ داده)حالا اگه ۶ بدیم میشه ۶ تا قند ۵ کربنه ۶ تا انزیم ۶ تا کربن دی اکسید که یه ماده ناپایدار به وجود میاد p_cccccc_pو از وسط مشکنه میشه قند ۳ کربنه تک فسفاته بعد ۶ تا اسید ۱۲ تا اسید ۳ کربنه در آخر ۱۲ تا قند ۳ کربنه برای ساخت گلوگز ما به ۲ تا قند ۳ کربنه نیاز داریم که میاد بیرون هر قند یدونه فسفات داره میشه یه گلوگز در کنارش ۲ تا فسفات در واقعا فسفات دهی داشتیم چون همونطور که نی دونی تو ساختار گلگوز فسفات نداریم ما بعد این گلگوز قراره بعدا تبدیل بشه با ساکازور مالتوز و... پس باید این فسفات ها رو ازش بگیریم حالا از ۱۲ تا قند که ۲ تاش اومد بیرون ۱۰ تاش می مونه ۱۰ تا قند ۳ کربنه ببین اینجا دیگه موازنه شده و مشکل تعداد کربن حل شده ۱۰ ضبدر ۳ میشه ۳۰ ۵ضبدر ۶ میشه ۳۰ حالا این ۱۰ تا قند ۳ کربنه تبدیل میشه به ۶تا قند ۵ کربنه که یدونه فسفات داره حالا تعداد فسفات ها مونده که یه مولکول ATP مصرف میشه به ازای هر قند ۵ کربنه تک فسفاته که تبدیل بشکه به قند ۵ کربنه ۲ فسفاته یه مولکول مصرف میشه پس ۶ تا مولکول مصرف میشه بعد این ۶ تا فسفات جز محصولات چرخه نیستن چون دارن مصرف میشن حالا تو شکل کتاب اول ATP تجزیه شده بعدش NADPH بعد تو همون شکل NADPمثبت فسفات هست این فسفات ها برای ان ای دی پی نیست برای ای دی پی هست ای دی پی فسفات هاش رو به یه مولوکولی انتقال داده تزریق کرده که تو قدم بدی اون مولوکول فسفات هاش رو از دست داده این مولکول ۳ کربنه هست جون ترکیب قبل اش ۳ کربنه بوده ارکیب بعد اش ۳ مربنه بوده بعد کربنی هم از دست نداده در واقع یا اسید ۳ کربنه داریم با یدونه فسفات  مه از ای دی پی یه فسفات گرفته شده اسید ۳ مربنه ۲ فسفاته بعد این اسیده  کاهش پیدا می کنه ان ای دی پی اچ مصرف میشه هر کدوم از ان ای دی پی اچ ها ۲ تا هم الکترون دارن که بعد از احیا شدن فسفات های ای دی پی جدا میشه و این اسید تبدیل میشه به قند ۳ کربنه تک فسفاته 

قسمت آخر تو شکل اشاره شده