2777
2789
عنوان

امروز امتحان دی زمین شناسی گرفتم حالا موندم چجوری تصحیح کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 60 پست

اسی یه کاری کن برو اون پاراگراف های جواب رو بخون همین که کل موضوع رو رسونده باشه نمره بهش بده همون کلمات کلیدی

جاخالی و ص و غ و تست هم ک معلومه دیگه

از عرفان هاشمی یا چلاجور یا گلنوش شمس ببین

کتاب خیلی سبز و مهر و ماه رو هم دان کن و درسنامه ش رو بخون و سوالاش رو خودت یه دورحل کن یه دور هم با بچه

سوالا تشریحی زمین هم داخل نت هست

مشکل اینه که کتاب زمین اصلا قابل درک نیست جمله بندی های اشتباه مبحث بندی اشتباه من

همه رو ۲۰ بده😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب سوال هارو داری دیگه حفظ کن برا خودت توضیح بده بعد برو سراغ اصلاح کردن دیگه حالا هرچقدر هم توضیحی بنویسن میتونی تصحیح کنی

برای تدریس هم روز قبل که باهاشون کلاس داری اون مبحث تدریسش رو از نت نگا کن ی بارم تو خونه تمرین کن برو سرکلاس اولش سخته بعد یکی دو بار رو روال میوفتی سختش نکن برا خودت

نمیشه که یه نفر ۲۰ شده بعد به یکی که زیر ۱۰ بیام چند نمره کمتر از ۲۰ بدم بهش حق الناس هست

درسته من چون خودم دلم میسوزه برای بچه هاومیدونم چقدراسترس دارن گفتم  وگرنه حق باشماست

تشریحی ها هرکی مفهوم رو‌رسونده نمره اشو بده 

اگر کمتر از جواب کامل گفتن هم ۲۵ تا نیم نمره کن 

کاری نداره 

جواباشو اول واسه خودت پیدا کن

باتوجه به جواب کامل شروع کن ب تصحیح

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).