2777
2789
برداشتتون از حرف من این بود؟خود وزیر بهداشت اعلام کرده به قدری دارن پزشکان مهاجرت میکنن که تا چند سا ...

من شما رو نمیگم چرا به خود میگیری

اگه مجازی نگاه کرده باشی تا هر حرفی به پزشکا بزنی میگن ما میریما!! خودتون تنها میمونید ها!!! وگرنه گلم من کار به شما ندارم

صرفا جهت کنجکاویم میشه بگین تو چه منبع خبری و چه زمانی اعلام کردن که پزشک لازمه از پاکستان بیارن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط توی ایرانه؟متخصص پزشکی توی آمریکا ۲۵۰ دلار برای ویزیت میگیره!!عزیزم تشریف ببرید بیمارستان های دو ...

واااای ۳۰ هزااااار تومن؟؟؟؟؟؟ خیلی گرونه

راجع به تومان حرف میزنیما نه دلار😂😂😂

پولمون انقدر بی ارزشه ک یه سوپر مارکت میریم ۳ میلیون پول ۲تا کیسهخرید میشه ک ۲روزه تمومه

دوستان دنبال زیر بغل مار میگردن

کاش مشکل فقط پول ویزیت دکترا بود

مشکل مغز ماست ک بی ارزش شدن هر روزه ی پول و فقیر شدنمونو نمیبینیم

چسبیدیم ب قیمت ماست و ویزیت و دوغ

ما داریم با بی ارزش ترین پول جهاااان زندگی میکنیم دوستان

یعنی همون دکتر و مهندس و بقال و آرایشگر و.... باید چندین ماه کار کنن تا یه سفر معمولی خارج از کشور بتونن برن اونم نه ۱ ماه ۲ ماه، ۱ هفته

تازه اگ بتونن برن

اگه جهاز و سیسمونی و عروسی و این مناسبتا وجود نداشته باشه

تومان (ریال ایران) بی ارزش ترین پول جهان

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من شما رو نمیگم چرا به خود میگیریاگه مجازی نگاه کرده باشی تا هر حرفی به پزشکا بزنی میگن ما میریما!! ...

سه شهریور سال ۴۰۱ ، رییس سازمان نظام پزشکی ایران ( من به اشتباه گفتم بهداشت) گفته با عقب گرد ۴۰ ساله ، داریم مجبور میشیم از پاکستان و فیلیپین پزشک وارد کنیم 💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

واااای ۳۰ هزااااار تومن؟؟؟؟؟؟ خیلی گرونهراجع به تومان حرف میزنیما نه دلار😂😂😂پولمون انقدر بی ارزشه ...

اون که بله ، مشکل از خودمونه 

ولی ۲۵۰ دلار توی امریکا برای ویزیت هم خیلی زیاده

من بخاطر اون مثال زدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون که بله ، مشکل از خودمونه ولی ۲۵۰ دلار توی امریکا برای ویزیت هم خیلی زیادهمن بخاطر اون مثال زدم

خب اونا ب دلار در میارن ب دلار خرج میکنن، ما ب دلار خرج میکنیمو ب ریال درمیاریم

ویزیت دکترا و دستمزد کارمندا و آرایشگرا و... زیاد نیست، پول مردم کمه

حرف شما درسته کاملا و حرف بقیه هم همینطور

هرکس از دید خودش میگه

البته توکشورای غربی مثل اینجا نیست تقی ب توقی میخوره برن دکتر و هزارتا قرص و دارو بخورن

و اینکه نمیشه انکار کرد ک تا ۱۸ سالگی بیشتر هزینه ها با دولته و بعد از ۱۸ سالگی هم مردم خیلی حمایت دولتی دارن

ولی خب اوضاع مملکت ما همه چیزش داغونه و کاری هم نمیشه کرد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

همه چی گرونه. اما در مقابل هزینه های آرایشگاهی هیچه این پول. طرف یه ربع میکروبیلدینگ میکنه 3 تومن میگیره یا بیشتر بدون هیچ تخصصی

اما به نظرم هزینه های درمان باید رایگان باشه. بیمه باید باشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
۳۰۰یه بار باشه عیبی نداره آدم میده ولی میری جواب آزمایش نشون بدی یه ۳۰۰دیگه میگیرن سونو گرافی‌هم نشو ...

اره به خدا 

اصلا رحم ندارن 

من هر ماه میرم دکتر برا چکاب و این چیزا 

هر دفعه یه تومن به بالا پول دارو میدم 

بعد دکتر عنتر ریده به هورمون هام 

هیچ مشکل هورمونی نداشتم رفتم پیشش ، الکی قرص ال دی نوشت برا پریودم 

حالا دو ماهه با وجود اینکه قرص ها رو میخورم پریودم 

این ماه سه بار پشت هم برام اتفاق افتاده 

اونوقت خداشاهده از هزار تومنی هم نمی‌گذرن 

بهشون هم بگی چرا اینطوری بدبختمون کردی میگن خودت مریض بودی و فلان 

بعد میان میگن طبق سازمان جهانی و فلان!

اگه انقد پول میگیرن باید همینقدر هم درست ویزیت کنن و درد مریض و درمان کنن

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

عزیزم برو درمانگاه که همه چی ارزون تر باشه و ویزیت ۳۰ تومن باشه

توی همه کشورا بدون بیمه خدمات پزشکی گرونه تازه ایران ک بدون بیمه هم قشر متوسط بالاخره از پسش برمیان ولی شما با ماهی ۴۰۰ تومن ک به بیمه تکمیلی پرداخت کنی همه هزینه ویزیت و دارو و سونو و همه چیو میتونی پس بگیری

اگـه بشـه چــی میشــــه  
سلامبا همین منطق میشه گفت چند درصد مردم میرن مطب خصوصی دکتر ؟بیمارستان های دولتی تقریبا رایگان در می ...

خب ازمجبوری میرن چندساعت معطلی روبایدتحمل کنن....وگرنه می رفتن مطب که دکتروقت بیشتربزاره....

فقط توی ایرانه؟متخصص پزشکی توی آمریکا ۲۵۰ دلار برای ویزیت میگیره!!عزیزم تشریف ببرید بیمارستان های دو ...

بیمارستانهای دولتی سالم میریم مریض بر میگردیم. امریکا و با ایران مقایسه نکن من خودم اونجا یمدت بودم اکثر افراد بیمه هستن و اینکه هر جای دنیا بیمه نباشی خدمات درمان بله گرونه. ولی ۹۰درصد افراد بیمه هستن. و هیچ اولویتی بین کارمند و پزشک نیست اینو دیگه بمن نگو که.

مطب های دکتر ویزیت برای کمتر از ۵مین و تعداد بیمار بالا جالب اینجاس که خیلیاشون میگم کارت نکشید مالیات میخوره. مخصوصاااا روانپزشکا و روانشناسها که اکثرا کارشونم بلد نیستن ویزیتاشون وحشتناکه.  خدمات پزشکی توی مطب با بیمارستان یکی نکن. پزشک توی بیمارستان خیلی سطحی معاینه میکنه اصلا اجازه نمیده بیمار دردشو بگه