2777
2789
عنوان

بچها من حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 89 پست
اون خواهرشوهرت باهات خوبه؟منم ی خواهرشوهر مجرد دارم انقدر پلنگع دست ب سیاه سفید نمیزنه البته منم نمی ...

خواهرشوهرم زیاد دارم🤦🏻‍♀️🤣 

این مجرده هم سنش زیاده جوون نیست ، بعدم جاری دومی که قبلا تو این خونه جای ما زندگی میکرده با این خواهرشوهرم خییییلی خوب بودن ، خواهرشوهرم خیلی هواشو داشته و کمک حالش بوده 

ولی الان یه لیوان آب هم دست من نمیدن!!!

این خواهره یه مدلیه که هر چی ببینه میره همه جا میگه و خبر میده منم زیاد بهش رو نمیدم دوست ندارم هرچی تو خونم میبینه بذاره کف دست اون جاریم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

خواهرشوهرم زیاد دارم🤦🏻‍♀️🤣 این مجرده هم سنش زیاده جوون نیست ، بعدم جاری دومی که قبلا تو این خونه ...

من یدونه دارم برا هفت پشتم بسه 

اها پس سن بالاس😅😅خوشگله؟

خواهرشوهر من خوشگل نبود انقدرعمل کرد ک الان شده داف

بقیه خواهرشوهرات خوبن

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم میدونم ولی شوهرم نمیزاره میگه میخوای بری دارو بگیری از تو شیرت میدی به بچه

خوب به بچه شیر خشک بده

از اینکه اینطوری باشی که بهتره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من یدونه دارم برا هفت پشتم بسه اها پس سن بالاس😅😅خوشگله؟خواهرشوهر من خوشگل نبود انقدرعمل کرد ک الان ...

ای بابا 😂😅

نه بنده خدا 

انقدر ازش کار کشیدن شده نوکر ننه باباش ، خیلی فرسوده و پیر شده ، سنش هم خیلی زیاده بچه اول بوده دقیق نمیدونم چند سالشه!

خواهر شوهر آخری یعنی بچه آخر خانواده متولد ۷۱ هس 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

پریا مشکل من دقیقاً برعکس مشکل توبودخانواده شوهرمن اینقدر سردوبی احساس وسنگ دل هستن اصلا نمیگفتن بچه رو بیارین ماببینیم بچه سه ماه و نیمه بودماخودمون بردیم مادر شوهرم می‌گفت واسه چی آوردین خونه ماسرمامیخوره هرکی میگه خانواده شوهرم بچه رو دوست دارن همش بغلش میکنن همش میگن بچه روبیارمن خیلی دلم میگیره شاید الان به نظرت سخت بیادولی همینکه بچت واسه اوناعزیزه دوسش دارن قدرشوبدون

اینم بگم پسرمن یه پسرسفیدوخوشگل وتپل دوست داشتنی بودمن میموندم که ایناچطوربچه به این قشنگی رو دوست ن ...

عزیز دلم خدا حفظش کنه واست ..همین ک پدر مادر خوب داشته باشه اونا دوسش داشته باشن کافیه 

مطمئنا پسرت ب دوست داشتن اونا نیاز نداره

پریا مشکل من دقیقاً برعکس مشکل توبودخانواده شوهرمن اینقدر سردوبی احساس وسنگ دل هستن اصلا نمیگفتن بچه ...

جاری بزرگه منم اینجورین باهاش اصلا دوس ندارن بچهاشون الان چندماه اسباب کشی کرده رفته ولی یبار زنگ نمیزنن بیاد 

مادرشوهرم کلا چون شوهر منو از همه بچهاش بیشتر دوست داره بچمونم دوست داره

پدرشوهرمم چون من برادرزادشم بیشتر بم توجه میکنه

ولی واقعا هم بدی و هم خوبی حد و حدودی داره ادمو دیوونه میکنن 

متاسفانه مشکل خانواده های ایرانی همینه دیگه نمیتونن تعادل برقرارکنن چی میشه نصف این توجهی که به بچه شمامیکنن به بچه های اون عروس بکنن اونام ازگوشت پوست خودشونن دیگه غریبه نیستن که فرق گذاشتن خیلی بده واقعادل آدم می‌شکنه خدابه راه راست هدایتشون کنه انشاالله هم از توجه اغراق آمیز به بچه شمادست بردارند هم یه توجهی به اون یکی نوه هابکنن

متاسفانه مشکل خانواده های ایرانی همینه دیگه نمیتونن تعادل برقرارکنن چی میشه نصف این توجهی که به بچه ...

اره واقعا همینطوره نمبتونن تعادل برقرار کنن تو روابط من الان مامان خودم فقط پسراشو دوست داره

مادرشوهرمن برعکس خودشو واسه دختراش داماداش وبچه های دختراش هلاک می‌کنه هلاکهایعنی هلاک

تا حالا ندیده بودم کسی دامادشو ب پسرش ترجیح بدا

شانس ماست دیگه زنه دیوانه موقعی که کار داره یادپسراش میفته موقع خوشی وبخوربخورفقط دختراوشوهراوبچه ها ...

واقعا اسم مادر برای بعضبا سنگینی میکنه