2777
2789
عنوان

اتاق دخترمو ده روزه جدا میخوابونم خیلی میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 86 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کارو نکنید اصلا بهش عادت بدید جدا بخوابه

اخه گلم ما فقط یه اتاق خواب داریم نمیشه بچمون تو اتاق عادت بدم چون خودمون لازم داریم تو پذیرایی هم صدای سگ همسایمون میاد بچم میترسه از واق واق کردنش چون چهار سال و نیمشه،تا چند وقت میگفت مامان گرگ اومده خونه پامو ناخن کشیده ان شاءالله براش تخت بخرم جدا میشه،چون میگه مامان من تخت دوست دارم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
تا۲۷ سالگی پیش مامانم خوابیدم،هیچ اتفاقیم نیوفتاد.جدا کردن جای خواب بچه از کجا اومد من نمیدونم

همون بخدا خیلیم خوبه اصن...فکر کردم تنها کسی که تنها نمیخوابه منم😂🤝

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.

دیگه برش نگردون بدعادت میشه پیشش بخواب خوابش برد برو 

پسر منم می‌ترسید قبل خواب گفتم حمد وتوحید بیا بخونیم دیگه نترسی باور میکنی خوب شد دیگه نترسید 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
خب چه اشکال داره پیش شما بخوابه اینکه احساس امنیت داشته باشه بچه تون چیز بدی هست ؟ اینکه شبها نترسه ...

همین کار اگه اصولی انجا بشه چرا باید بچه رو ترسو بار بیاره؟

من خودم از سه سالگی جدا خوابیدم از پدر و مادر ولی هیچوقت ترسو نشدم و حتی الان شبا تو خونه تنهام باشم نمی ترسم

اگه درست انجام بشه خیلی بهتره

اکثر روانشناسای جهان اتفاقا تاکید دارن زودتر از ۳ سالگی باید بچه رو جدا کرد

😂😂😂😂😂😂😂دختر منم عاشق باباشه 🥰دختر تو بزرگی دیگه جدا بخواب 😁

اخه چراا من شبا میترسم از استرس امتحان سکته کنم بمیرم میگم برم پیش بابام اگه افتادم به غش حواسش باشه منو جمع کنه سریع😂

امروز بابا پنجعلیم، کاملا گشنه.