2777
2789
عنوان

خانوما میآید ی دکتر زنان بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ تغییری باید حس کنم من حس میکنم تنبلی دارم یا کیست چون سینه هام تیر می‌کشه گاهی اوقات

تنبلی و کیست نمیدونم

من دوماهه بارداربودم

نسبت به بو شدیدن حساس شده بودم

اشتهام زیادشده بود

نصفه شب بیدارمیشدم

گشنم بودبدنم شدیدن گرم شده بود

از داروخانه گرفتم زدم دیدم دوتا خط شد

خواهر من ۷ ماهگی فهمید حامله است 😂البته اینم تقصیری نداره ها منم چند وقت پیش هی امید الکی داشتم دو ...

شاید خودش بهتون نگفته

آخه منم تو هفت ماهگی به خانوادم گفتم

قبلش فقط خودمو شوهرم میدونستیم

چون میگن قبل از هفت ماهگی احتمال سقط کردن هست

بتا دقیق ترینه چهار ماه پیش بوده باشه هم تا الان از علائم مشخص میشد ۲ خیلی کمه اگه چند هفته هم باشه ...

آخه سینه هام بعضی وقتا درد می‌کنه زیر شکمم تیر می‌کشه میگم برای خیال راحتی خودم برم سونو

آخه سینه هام بعضی وقتا درد می‌کنه زیر شکمم تیر می‌کشه میگم برای خیال راحتی خودم برم سونو

اگه اولین رابطه ات بوده باشه عادیه چون اکثرا بعد اولین رابطه عفونت یا قارچ ویا زخم واژن میگیرن که زیاد نگران کننده نیست با قرصو کرم خوب میشه به نظرم به جاش دکتر زنان برو آزمایش واژینال بگیره خودت هم مطمعن میشی