2777
2789
عنوان

به نظرتون به این عکس چند میخوره😶⁉📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 263 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات بشم خودم چرا حالت خوب نییییییس

خدا نکنه دورت بگردم🙂با پارتنرم کات کردم نابودم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

با نوکیا عکس گرفتینچقدر تار و نا واظح

تار نیس سایت خرابه تارش کرد دوباره گذاشتم درست شد 🤦‍♀️
ضمنا واضح درسته گلم نه واظح😐😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

خدا نکنه دورت بگردم🙂با پارتنرم کات کردم نابودم

عشقم کات که همیشه هس مهم اینه انقدری قوی باشی که در هر صورتی ام با از دست دادنات بتونی ادامه بدی
ضمنا این اسمش از دست دادنم نیس تازه
قطعا اونه که تورو از دست داده
تو فقط فهمیدی یه شخصی با اون مشخصات هست که لایق تو نیست همین

عشقم کات که همیشه هس مهم اینه انقدری قوی باشی که در هر صورتی ام با از دست دادنات بتونی ادامه بدیضمنا ...

ن ن ن خودم‌گند زدم خودم خراب کردم دلشو شکستم حالم بده اون منو خیلی دوست داشت جوری ک انگار اسمون باز شده بود من افتاده بودم بغلش اخلاقش مهربونش توجه همه چیش عالی  ولی خودم‌گند زدم الهی میمردم و اون کارو نمیکردم😭😭😭😭😭😭😭 وای من دوسش دارم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ن ن ن خودم‌گند زدم خودم خراب کردم دلشو شکستم حالم بده اون منو خیلی دوست داشت جوری ک انگار اسمون باز ...

چیکار کردی؟ میخوای حرف بزن خالی شی

چیکار کردی؟ میخوای حرف بزن خالی شی

😭😭😭😭عکس من و اکسم رو بک‌گراندم بود و هیچ وقت‌پاکش نکردم و دیروز دید و بدون هیچ حرفی منو رسوند خونمون و رفت هرچی‌پیام دادم‌زنگ زدم گفت من نمیتونم با کسی باشم ک دلش پیش یکی دیگش برو باهمونی ک عکسش بک گراندته و  دیگ زنگ زدم داد زد زنگ نزن چرا زنگ‌میزنی 😭😭😭😭😭 الهی بمیرم دلشو خیلی شکوندم

😭😭😭😭عکس من و اکسم رو بک‌گراندم بود و هیچ وقت‌پاکش نکردم و دیروز دید و بدون هیچ حرفی منو رسوند خو ...

اخه دختر خوب چرا واقعا
مگه اکستو دوس داری هنوز؟
دختر اخه
نمیخوامم بیشتر ناراحتت کنم ولی الان دقیقا از همون استثناهاییه که تو باید بری منت کشیو برش گردونی هرطور شده هرچند دلیل موجه میخواد که اصن نداره
چرا همچی کاری کردی اصن چرا پاک نکردی چرا عکسه اونو نزاشتی که باهاش تو رابطه ای خب

اخه دختر خوب چرا واقعامگه اکستو دوس داری هنوز؟دختر اخه نمیخوامم بیشتر ناراحتت کنم ولی الان دقیقا از ...

ن بخدا دوسش ندارم این عکس جوری بود ک انگار فیک اصلا ب واقعی بودن نمیخور و من اصلا اینو عوض نکردم از زمان کاتمون تا الان ۱ سال میگدره ولی من کلا اینو برنداشتم  چون دقتی ندارم ب پس زمینه وگرنه ن عکساشو دارم ن این عکسو ن هیچی حتی رل زدم اکسم متوجه شد 

حالم داغون امشب میخام ویس بدم پارتنرم و بگم بهش همه اینارو خواست برگرده قدمش رو چشام نخاست هم خب نمیخاد

ن بخدا دوسش ندارم این عکس جوری بود ک انگار فیک اصلا ب واقعی بودن نمیخور و من اصلا اینو عوض نکردم از ...

هرچقد میتونی با اعتماد به نفس حرف بزن که قابل باور باشه اصلا ضعف نشون نده که ضعف ماله اونیه که گناه ماله اونه تو گناهی نداریو عمدی نبوده با عتماد به نفس تموم بگو یلام خواستم راجب اتفاقی که افتاد حرفامو بشنوی که حدقل همه تلاشمو کرده باشمو رفته باشی نمیخوام چیزی جز حقیقت وسط باشه و حقته که حقیقت و بدونی نه چیزی که به نظر میاد اما باور کردنو نکردنش به عهده خودته من دلیلی برای دروغ گفتن ندارم اگه واقعا اونجوری که تو فکر میکنی بود الان هیچ تلاشی نمیکردمو میگفتم اره اونجوریه و من بهش حسی دارم که عکسش هنوز بک گرانده ولی این حقیقت نداره و حتی اگرم دیگه این رابطه رو نخوای ترجیح میدم با حقیقت از بین بره تا سو تفاهم

و بعد حقیقتو همینجوری براش تعریف کن تهشم بگو من دلم نمیخواد به خاطر ادمی که تموم شده از دستت بدم و بخاطر یه سو تفاهم و چیزی که اصلا وجود نداره
اما اگه بازم نخوای و باورم نکنی بهت اصراری نمیکنم حقته و میدونم که ناراحتت کردم و بابتش عذر میخوام فقط خواستم بدونی که حقیقت چیه و بعد راجبش تصمیم بگیری بر اساس حقیقت نه چیز دیگه ای
در هر صورت من میدونم کارم خیلی مسخره بود اما عمدی در کار نبود پس حدقل خیالم از خودم راحته و اگه ناراحتی ای هم واسه تو بوجود اوردم دوباره معذرت میخوام و بدون که هیچ چیزی اونجوری که تو فک میکنی نیست اما بازم هر طور که تو میخوای.

هرچقد میتونی با اعتماد به نفس حرف بزن که قابل باور باشه اصلا ضعف نشون نده که ضعف ماله اونیه که گناه ...

ترجیحا همینو بزار جلوت از رو بخون 🤣 تو الان شرایطت بده ی چیزی میگی برمیداری بدتر گند میزنی 🤦‍♀️😂 فقط اون قسمتایی که به تو توضیح دادمو حواست باشه نگیا به گا میریم🤣🤣❤❤ ایشالا درست میشه فداتشم زیادی غصشه نخور

ترجیحا همینو بزار جلوت از رو بخون 🤣 تو الان شرایطت بده ی چیزی میگی برمیداری بدتر گند میزنی 🤦‍♀️😂 ...

فداااتشم😂😂😂مرررسی اخه من دورت بگردم مهربون مرسی وقت میزاری