2777
2789
سلام یه کانالی بود توی تلگرام که فیلمنامه نویسها کارهاشونو میذاشتن و کارگردانها هم عضو بودن و میخوند ...

خودم ببرم برا تهیه کننده ها، به نظرتون بها میدن؟ 

یا چون رشتم سینما نیست و سابقه ندارم اهمیت نمیدن اصلا؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم ببرم برا تهیه کننده ها، به نظرتون بها میدن؟ یا چون رشتم سینما نیست و سابقه ندارم اهمیت نمیدن اص ...

خیلی بعیده که بخونن طرح رو اگر کار ساخته شده نداشته باشید

بهترین کار همون کانال هست 

چون یه خلاصه از طرح مینویسین و اگر توحهشون جلب بشه خودشون پیام میدن

خودم ببرم برا تهیه کننده ها، به نظرتون بها میدن؟ یا چون رشتم سینما نیست و سابقه ندارم اهمیت نمیدن اص ...

اصولاً نه . 

ابتدا طرح فیلمنامه رو پس از ثبت در بانک فیلمنامه ارائه بدید .. 

فیلمنامه نویسی بسیار بسیار متفاوت از داستان نویسی هست .  

اصول و قواعد خاص خودش رو داره . شما الفبای فیلمنامه نویسی رو بلد هستید ؟؟

اصولاً نه . ابتدا طرح فیلمنامه رو پس از ثبت در بانک فیلمنامه ارائه بدید .. فیلمنامه نویسی بسیار بسیا ...

میرم کلاس یاد میگیرم نه همینجوری که

برا همین مبپرسم ارزش داره برم دوره هاشو کلی کتاب بخونم تمرین کنم وقت بزارم روش؟ 

میرم کلاس یاد میگیرم نه همینجوری کهبرا همین مبپرسم ارزش داره برم دوره هاشو کلی کتاب بخونم تمرین کنم ...

ارزش داره یعنی چی دقیقا ؟؟! 

اگر عشق و علاقه ی وافر + استعداد و پشتکار کافی + علم و دانش لازم رو داشته باشی   . چرا که نه . 

ارزش داره یعنی چی دقیقا ؟؟! اگر عشق و علاقه ی وافر + استعداد و پشتکار کافی + علم و دانش لازم رو داشت ...

علم لازم رو ندارم اخه 

کلاس و دوره هاشو برم یاد بگیرم اوکیه؟ 

یا حتما باید رشتشو خونده باشم عزیز

فیلمنامه نویسان جوان یه همچین چیزی بود

به نظرتون بیام به این سمت؟ 

دخترم‌. خیلیی علاقه دارم چند سال داستان نویسی کار کردم 

مثلا دوره ها رو برم فیلمنامه بنویسم، طرح بنویسم.

یا کتاب چاپ کنم از داستان به نظرتون ممکنه فروش بره تو ایران؟ یا کتابخونه ها بخرن ازم

به نظرتون بیام به این سمت؟ دخترم‌. خیلیی علاقه دارم چند سال داستان نویسی کار کردم مثلا دوره ها رو بر ...

ببین من خودم سه دوره فیلمنامه نویسی دیدم توی موسسه ی کارنامه تا سطح پیشرفته 

اگر میخوای دوره ببینی فقط و فقط کلاس های فرهاد توحیدی رو بهت پیشنهاد میکنم 

به نظرم یک دوره اونجا برو ببین بیک داستان و فیلمنامه به کدوم علاقه داری

ببین من خودم سه دوره فیلمنامه نویسی دیدم توی موسسه ی کارنامه تا سطح پیشرفته اگر میخوای دوره ببینی فق ...

برم و شروع کنم با تمرین میتونم پیشرفت کنم

ینی بابت کشورمون مبگم 

جا برا ی دختر ک رشتش این نیست دوره بره تو نمایشنامه و داستان هست؟ 

برم و شروع کنم با تمرین میتونم پیشرفت کنمینی بابت کشورمون مبگم جا برا ی دختر ک رشتش این نیست دوره بر ...

بذارین تجربه ی خودم رو بگم 

من حدود ده سال کلاس های مختلف شرکت کردم و خیلی پیگیر بودم 

دقیقا بعد از ده سال پیشنهاد کاری به من شد 

اگر میتونید صبر و تحمل داشته باشید اینکارو ادامه بدین 

توی کلاس خودمون توی کارنامه حتی یک نفر رو یادم نییت که رشته اش سینما بوده باشه، اکثرا از رشته های دیگه اومده بودن 

اگر میخواین اینکارو ادامه بدین حتما حتما دوره های فرهاد توحیدی رو شرکت کنین

بذارین تجربه ی خودم رو بگم من حدود ده سال کلاس های مختلف شرکت کردم و خیلی پیگیر بودم دقیقا بعد از ده ...

خیلی خیلی ممنونم ازتون 

بعد کلاس رو مجازی شرکت کنم خوبه به نظرتون به حضوری میرسه؟ چون استاد اقا هستن حضوری نمیتونم متاسفانه

هم کاری که پیشنهاد میشه طوری هست ک پاوره وقته یا دائم باید پاش باشی؟ 

از درامدتون راضی هستین؟ 

چون برا این از ی کار دیگه باید بگذرم اما علاقه دارم به همین فیلمنامه